Sport

Aissa Laidouni a semnat cu locul 2 din Bundesliga. Câți bani încasează FC Voluntari din acest transfer. Update

Dorit de Gigi Becali la FCSB în perioada când juca la FC Voluntari, Aissa Laidouni a fost transferat de Union Berlin, ocupanta locului 2 în Bundesliga.
27.01.2023 | 19:50
Aissa Laidouni a semnat cu locul 2 din Bundesliga Cati bani incaseaza FC Voluntari din acest transfer Update
Mijlocașul tunisian al echipei Ferencvaros, Aissa Laidouni, a fost achiziționat de Union Berlin, formație aflată pe locul 2 în Bundesliga, la 3 puncte în spatele liderului Bayern Munchen. Sursă foto: Twitter 1. FC Union Berlin
ADVERTISEMENT
27-01-2023
17:51

Aissa Laidouni va bate la titlu Bundesliga

Mijlocașul tunisian al echipei Ferencvaros, Aissa Laidouni, a fost achiziționat de Union Berlin, formație aflată pe locul 2 în Bundesliga, la 3 puncte în spatele liderului Bayern Munchen.

Gruparea germană a plătit 4,1 milioane de euro pentru aducerea fostului jucător de la FC Voluntari, iar ilfovenii care păstraseră 15% dintr-un viitor transfer când l-au cedat la Ferencvaros, vor încasa acum 615.000 de euro.

”Vreau să joc la cel mai înalt nivel, într-unul dintre cele mai bune campionate din lume. Abia aștept să-mi testez calitățile în Bundesliga. Din ce am văzut până acum, Union e un club ambițios, cu o atmosferă frumoasă. Sunt convins că mă voi adapta bine și voi avea succes”, a spus Laidouni, pentru site-ul oficial al grupării germane.

Internaționalul tunisian a impresionat la turneul final din Qatar, fiind titular în toate cele trei meciuri din faza grupelor și oferind pasa decisivă la golul împotriva Franței.

Cota jucătorului dorit de Gigi Becali la FCSB a explodat după Mondial

Aissa Laidouni a fost curtat intens de Gigi Becali pe când evolua la FC Voluntari, dar transferul la FCSB nu s-a realizat din cauza impresarului. Între timp, tunisianul a ajuns la Ferencvaros și după ce a făcut un Mondial remarcabil a intrat în atenția unor formații de top.

ADVERTISEMENT

Conform publicației franceze Foot Mercato, mijlocașul tunisian este curtat intens de formații din Serie A, La Liga și Bundesliga, iar șansele ca el să părăsească gruparea din Ungaria în această iarnă sunt destul de mari, mai ales că la finalul sezonului îi expiră contractul.

După ce a încercat să-l aducă sub formă de împrumut cu opțiune de cumpărare, Sampdoria Genoa a făcut o ofertă oficială către Ferencvaros de aproximativ 4,1 milioane de euro și așteaptă un răspuns din partea clubului maghiar.

ADVERTISEMENT

Espanyol Barcelona și Union Berlin par a fi însă în pole-positin pentru achiziționarea jucătorului de 26 de ani. Ambele cluburi au făcut deja oferte cifrate în jurul a 4 milioane de euro, dar au avantajul de a avea o situație mai bună decât Sampdoria, atât financiar, cât și sportiv.

Voluntari l-a cedat la Ferencvaros pentru 600.000 de euro

Nu sunt singurele echipe care îl au în vizor pe Aissa Laidouni. Nemții de la VfB Stuttgart și englezii de la Brentford sunt cu ochii pe tunisian, dar încă nu au prezentat o ofertă oficială către Ferencvaros.

ADVERTISEMENT

Un lucru este sigur. Cu șase zile înainte de închiderea perioadei de transferuri, lucrurile se mișcă în bine pentru fostul fotbalist de la FC Voluntari care este aproape de a face pasul cel mare într-un campionat puternic din vestul Europei.

Aissa Laidouni a fost adus la FC Voluntari în vara anului 2018 de la echipa a doua a clubului francez Angers. Mijlocașul tunisian a jucat în 56 de meciuri pentru ilfoveni în toate competițiile, reușind să marcheze 7 goluri. În vara anului 2020, el a fost cedat pentru 600.000 de euro la formația Ferencvaros.

ADVERTISEMENT

La Cupa Mondială din Qatar, Laidouni a fost printre remarcații Tunisiei. Pe lângă pasa de gol din meciul câștigat cu Franța, mijlocașul a fost desemnat cel mai bun jucător de pe teren la întâlnirea cu Danemarca, încheiată 0-0.

ADVERTISEMENT
Tags: