Sport

Cât costă obiectul vestimentar cu care Gigi Becali a atras toate privirile. Foto

Gigi Becali a atras toate privirile la conferința de la Palat după derby-ul FCSB - Farul, scor 1-1. Cât costă obiectul vestimentar cu care patronul a ieșit în evidență.
06.02.2024 | 16:10
Cat costa obiectul vestimentar cu care Gigi Becali a atras toate privirile Foto
Cât costă obiectivul vestimentar cu care Gigi Becali a apărut în fața jurnaliștilor la conferința de presă. Foto: captură FANATIK.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a susținut o conferință de presă ad-hoc în fața palatului său din Aleea Alexandru după FCSB – Farul, scor 1-1, în etapa a 24-a din SuperLiga. Patronul liderului a fost mulțumit de jocul echipei sale și a comentat fazele controversate ale disputei de pe Arena Națională.

Cât costă obiectul vestimentar cu care Gigi Becali a atras toate privirile

FCSB a făcut un pas greșit în lupta pentru câștigarea titlului. Vicecampioana României a fost egalată la ultima fază de campioana en-titre după un penalty acordat de Horațiu Feșnic cu ajutorul VAR. Ionuț Larie l-a învins pe Ștefan Târnovanu de la punctul cu var.

ADVERTISEMENT

După derby-ul încins de pe Arena Națională, Gigi Becali a susținut tradiționala conferință de presă în fața palatului său situat pe Aleea Alexandru. Latifundiarul din Pipera a apărut în fața reporterilor purtând o ținută complet neagră.

Omul de afaceri a purtat pe cap căciula pe care este inscripționat semnul crucii, însă un alt obiect vestimentar a atras privirile. Gigi Becali a purtat încălțăminte de firmă, mai exact o pereche de sneakers Versace. Pe site-ul oficial al brandului, o astfel de pereche poate fi achiziționată cu 750 de euro.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali sneakers Versace
Gigi Becali a atras atenția la conferința de presă din fața palatului său cu o pereche de sneakers Versace. Foto: sport.ro.

Gigi Becali, mulțumit de FCSB după remiza cu Farul: „E bine cum a fost”

CFR Cluj și Rapid și-au câștigat meciurile din etapa cu numărul 24 din SuperLiga. Cele două rivale au profitat de pasul greșit al FCSB-ului și s-au apropiat la 9 puncte de lider. Totuși, Gigi Becali s-a declarat mulțumit de jocul echipei pregătite de Charalambous și Pintilii.

”E bine cum a fost, pentru că cel mai important și cel mai important este jocul echipei. Când joacă echipa așa, în viteză, nimeni nu poate să-ți stea în cale. Era ziua lui, a făcut Dumnezeu așa… când joacă echipa, ești mulțumit. Arbitraj a zis Gică așa, să fie ca el”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ulterior, patronul „roș-albaștrilor” a spus cu subiect și predicat că alcătuiește atât echipa de start a FCSB-ului, cât și dictează schimbările de pe parcursul meciului. În schimb, de pregătirea jucătorilor se ocupă doar antrenorii.

„Fac eu echipa, fac eu schimbările. Dar viteza o fac eu? Aia e tot meritul antrenorilor! Nici nu visam să se joace în așa viteză. Cine joacă în viteză? O să-i decapităm pe toți”, a mai spus Gigi Becali, patronul lui FCSB.

ADVERTISEMENT

În următoarea etapă din SuperLiga, cea cu numărul 25, FCSB dă piept cu Sepsi pe Arena Națională. La meciul contra covăsnenilor, „roș-albaștriii” nu îl au la dispoziție pe Adrian Șut, suspendat. De cealaltă parte, rivalele Rapid și CFR Cluj au meci direct în Gruia.

Gigi Becali, conferință la Palat după FCSB - Farul 1-1

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „GG” la meciul FCSB - Sepsi