ADVERTISEMENT
Sport

Câte goluri se marchează în fazele eliminatorii la Euro 2020? Cele mai bune cote și predicții

Euro 2020 se pregătește de intrarea în fazele eliminatorii. Ce pariuri alegem pe goluri în meciurile decisive de la turneul final.
Autor: Marian Popovici | 23.06.2021 | 21:46
Câte goluri se marchează în fazele eliminatorii la Euro 2020? Cele mai bune cote și predicții
Câte goluri se marchează în fazele eliminatorii la Euro 2020? Cele mai bune cote și predicții

Faza grupelor de la Euro 2020 s-a sfârșit și după două zile de pauză, turneul final va intra în faza decisivă, a play-off-urilor. Fiecare meci va fi decisiv și înfrângerea este sinonimă cu plecarea din turneu.

ADVERTISEMENT

Câte goluri se marchează în fazele eliminatorii la Euro 2020?

Au rămas cele mai bune 16 echipe din Europa în competiție în lupta pentru trofeu. Optimile de finală se vor disputa sâmbătă, duminică, luni și marți și se anunță dueluri pasionante pentru sferturi.

După ce s-au încheiat grupele, au mai rămas de disputat un total de 17 meciuri: opt în optimile de finală, patru în sferturi, două în semifinale și finala de la Londra, programată pentru data de 11 iulie.

ADVERTISEMENT

1,85, cota pentru o medie de două goluri pe meci în fazele eliminatorii!

Pariurile pe goluri în play-off sunt o opțiune la casele de pariuri. Astfel, dacă mizăm că se vor marca cel puțin două goluri pe meci, putem opta pentru varianta de a se marca peste 34,5 goluri în meciurile rămase de disputat de la Euro.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru „peste 34,5 goluri marcate în fazele eliminatorii de la Euro” este 1,85.

ADVERTISEMENT

În calculul golurilor nu se iau în considerare reușitele de la loviturile de departajare, însă contează cele din prelungiri. Astfel, sunt șanse bune ca acest pariu să fie câștigător pentru cei dispuși să îl încerce.

Olanda, Italia și Belgia, printre cele mai spectaculoase echipe!

Formații ca Olanda, Italia sau Belgia au marcat mult în faza grupelor și se anunță printre favoritele de la acest turneu. Optimile de finală pot oferi dueluri spectaculoase, iar pariorii au posibilitatea de miza pe goluri multe în aceste meciuri.

ADVERTISEMENT

Pentru cei care consideră că meciurile eliminatorii vor fi mult mai închise decât cele din faza grupelor, există pariul ca în confruntările rămase de disputat la Euro să se înscrie puține goluri.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru „sub 34,5 goluri marcate în fazele eliminatorii de la Euro” este 1,85.

ADVERTISEMENT

Anglia, cel mai economicos joc! A adunat 7 puncte cu 2 goluri marcate

Printre echipele care au jucat mai economicos și au înscris puține goluri se numără Anglia, doar două reușite în faza grupelor cu care au reușit să obțină 7 puncte.

În cursa pentru titlul european au rămas cele mai bune 16 echipe de pe continent. Arena Națională urmează să mai găzduiască o confruntare din optimile de finală, luni, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

  • (P) 1,85 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru “peste 34,5 goluri” în fazele eliminatorii de la Euro. Vezi aici toate cotele!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Fanatik
  • Nr. 724: 40 de pagini + Poster. Doar 10 lei!
  • Super-Poster cu programul complet al sezonului regulat din Liga 1