Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce a simțit Adrian Ilie când a dat lovitura de începere la FCSB – CFR. ”Le mulțumesc!”

Adrian Ilie a dat lovitura de începere la FCSB - CFR și a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce l-a emoționat cel mai tare din tot acest moment.
07.08.2023 | 11:20
Ce a simtit Adrian Ilie cand a dat lovitura de incepere la FCSB  CFR Le multumesc
Adrian Ilie a dat lovitura de începere la FCSB - CFR și a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA ce l-a emoționat cel mai tare din tot acest moment. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” au vrut să onoreze cum se cuvine întoarcerea în Ghencea după mai bine de opt ani de pauză, iar FANATIK a anunțat în exclusivitate că fosta legendă a Stelei, Adrian Ilie, a fost invitat să dea lovitura de începere a meciului.

Adrian Ilie, marcat de momentul în care a dat lovitura de începere la FCSB – CFR

În cea mai nou ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Ilie a ținut să le mulțumească celor care l-au invitat să dea lovitura de începere a partidei FCSB – CFR și a dezvăluit că a fost emoționat de felul cum a fost primit de galerie.

ADVERTISEMENT

”Celor de la FCSB, președintelui, lui MM care era acolo, celor din conducere, galeriei lui Mustață le mulțumesc că m-au ales pe mine să dau lovitura de începere a meciului. A fost o onoare pentru mine.

Nu mă așteptam niciodată ca cineva să mă cheme în România să dau lovitura de start la un meci. Nu am fost emoționat pentru eveniment în sine, am fost emoționat când a început să strige galeria. Simțeam că sunt și eu acolo în teren, mă simțeam din nou jucător.

ADVERTISEMENT

Mi-am amintit cum strigau suporterii de fiecare dată când eram în teren. A fost un moment emoționant, printre altele din ultimii ani. Să fiu din nou pe stadion, stadionul plin, suporterii care țipau încontinuu și chiar le mulțumesc”, a declarat Adrian Ilie, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Peluza Nord, spectacol total în Ghencea

Adrian Ilie a fost aplaudat la scenă deschisă în Ghencea, la FCSB – CFR Cluj. ”Cobra” s-a îmbrățișat cu Darius Olaru și a primit și un cadou din partea vicecampioanei României, prin Florinel Coman: un tricou al FCSB și cu numele său pe spate. Fostul atacant i-a aplaudat pe fani și a salutat Peluza Nord.

ADVERTISEMENT

La derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj de pe stadionul Ghencea a fost doborât numărul de spectatori. Pe noua arenă au asistat 28.519 fani. Precedentul record a fost stabilit la duelul dintre CSA Steaua și Dinamo. În Ghencea au fost prezenți atunci 21.522 de spectatori.

Peluza Nord nu a mai fost pe stadionul din Ghencea din 2013, iar ultrașii au trăit intens momentul revenirii. Au pregătit și un mesaj special în acest sens: ”Cu peisajul de odinioară și brazii de pe scări/ Astăzi când pășim aici, prin piept ne trec fiori”.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită ÎN EXCLUSIVITATE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Premiera fiecărei ediții se vede pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri de la ora 17:30.

Ce a simțit Adrian Ilie la revenirea în Ghencea

ADVERTISEMENT