Life

Ce i s-a întâmplat unui soldat în timp ce repeta pentru parada de ziua Regelui Charles. Colegii au sărit imediat să-l ajute

Ce s-a întâmplat în timpul repetițiilor pentru parada de ziua Regelui Charles al III-lea. Ajutoarele au intervenit imediat.
10.06.2023 | 19:45
Ce i sa intamplat unui soldat in timp ce repeta pentru parada de ziua Regelui Charles Colegii au sarit imediat sal ajute
Ce s-a întâmplat la repetițiile pentru parada de ziua Regelui Charles. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta
ADVERTISEMENT

Soldații britanici repetă în condiții grele pentru parada de ziua Regelui Charles al III-lea. În cursul zilei de sâmbătă, chiar când Prințul William defila prin fața lor, un incident a avut loc, iar medicii au intervenit imediat.

Ce s-a întâmplat în timp ce soldații britanici repetau pentru parada Regelui Charles

Peste o săptămână va avea loc parada organizată în cinstea Regelui Charles, iar soldații britanici repetă de zor pentru ca totul să iasă cum trebuie. În cursul zilei de sâmbătă, 10 iunie 2023, a avut loc un exercițiu la care au participat Prințul William și Gărzile Regale.

ADVERTISEMENT

Temperaturile ridicate, însă, le-au dat mari bătăi de cap. Faptul că au fost nevoiți să stea în bătaia directă a soarelui, îmbrăcați în tunici de lână și cu căciuli din blană de urs pe cap a fost greu de suportat pentru unii dintre soldați.

Astfel că, unii dintre aceștia au leșinat astăzi în timp ce fiul Regelui Charles trecea prin fața lor. Unul dintre soldați s-a prăbușit în timp ce avea instrumentul în mână, iar colegii l-au privit neputincioși, neputând să intervină.

ADVERTISEMENT

Acesta s-a ridicat de unul singur, iar medicii au mers să-l ajute. Un altul, însă, nu a reușit să iasă pe propriile picioare din mulțime, ci a fost cărat cu targa până la un punct de prim ajutor. Mai târziu, Prințul William le-a mulțumit printr-o postare pe Twitter tuturor Gărzilor Regale.

„Mulțumesc mult fiecărui soldat care a luat parte la Revista Colonelului în această dimineață, în căldură. Condiții dificile, dar toți ați făcut o treabă foarte bună”, a fost mesajul publicat de Prințul William în mediul online.

ADVERTISEMENT

Regele Marii Britanii a fost de curând în România

Amintim că de curând Regele Charles al III-lea a fost în România, în prima vizită oficială de când a fost încoronat. Acesta a fost primit cu drag de sătenii din Valea Zălanului, iar un orădean chiar l-a sărutat pe obraz. 

Majestatea Sa a accepta gestul de iubire și nu s-a supărat. Regele Marii Britanii nu și-a dezamăgit susținătorii și nu s-a ferit din cauza dovezilor de afecțiune pe care le-a primit din partea lor, din contră, a dat de înțeles că îl bucură.

ADVERTISEMENT

„Nu pot descrie ce plăcere am vizitând încă o dată România. Mulțumesc pentru cuvintele frumoase și generozitatea imensă. Eu cred că au trecut 25 de ani de la prima mea vizită în această țară remarcabilă, când am venit aici am simțit o legătură profundă cu România.

(…) Am fost inspirat de oamenii pe care i-am întâlnit, care lucrează neobosit pentru ceilalți. Am ajuns să iubesc România! Țară de glorii, țară de dor!”, este mesajul pe care Regele Charles l-a transmis în timpul vizitei. 

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe...
Războiul oligarhilor ruși în România: omul care-i furnizează vitamine lui Putin, dat pe mâna autorităților de un fost colaborator
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Rezultate Titularizare 2024. Edu.ro publică notele profesorilor, înainte de contestaţii
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Vestea pentru TOȚI pensionarii din România. Ce s-a întâmplat cu un milion de...
Vestea pentru TOȚI pensionarii din România. Ce s-a întâmplat cu un milion de documente
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Romanița Iovan, mai bine ca niciodată. Înfloritoare la 59 de ani
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol...
Dr. Gheorghiţă, major, vaccinat şi foarte însurat! Detaliul care l-a dat de gol că este deja soţul Monicăi Bîrlădeanu
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un...
„În România sunt pregătiţi să-l primească”. Uciderea unui urs care a atacat un turist în Italia, oprită de activişti
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!