Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce lovitură! Catalanii anunță că Radu Drăgușin este în vizorul Barcelonei lui Xavi

Radu Drăgușin este cel mai căutat jucător român la ora actuală, iar Gabi Safta a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că de serviciile sale se interesează și Barcelona.
17.12.2023 | 14:38
Ce lovitura Catalanii anunta ca Radu Dragusin este in vizorul Barcelonei lui Xavi
Radu Drăgușin este cel mai căutat jucător român la ora actuală, iar Gabi Safta a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că de serviciile sale se interesează și Barcelona. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Internaționalul român pare tot mai aproape de un transfer în Premier League, iar Cristi Coste a dezvăluit în ediția precedentă a FANATIK SUPERLIGA că formația care îl dorește extrem de mult este Tottenham Hotspur. Londonezii sunt dispuși să plătească 30.000.000 de euro.

Barcelona, interesată de transferul lui Radu Drăgușin

În cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gabi Safta a dezvăluit că presa catalană a anunțat că și Barcelona ar fi interesată de transferul lui Radu Drăgușin, pe care îl consideră urmașul lui Ronald Araujo, actualul căpitan al formației ”blaugrana”.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, cotidianul catalan Sport scrie că Barcelona îl urmărește foarte atent pe Radu Drăgușin, care ar putea fi noul Araujo. Spaniolii îl prezintă pe scurt pe Radu Drăgușin, spun că prețul e de 30 de milioane, că a marcat 5 goluri în acest sezon, însă au greșit când au spus că îi aparține în continuare lui Juventus.

Nu spun să-l ținem în brațe, dar ar trebui să-l apreciem pentru că joacă în Serie A. De 16 meciuri nu a luat niciun cartonaș galben pe postul de fundaș central. Ceva ce mi se pare că ar putea fi un record.

ADVERTISEMENT

Încerc să repar ceea ce cred eu că a fost o nedreptate făcută lui Radu Drăgușin. Imediat după meciul cu Juventus, presa noastră a preluat un site în care poate Radu nu primise o notă foarte bună, numai că acel site nu poate fi vreodată vreun reper pentru evoluția cuiva, de aceea am argumente indubitabile.

Vă spun că Radu Drăgușin a fost foarte bine apreciat de cei care chiar sunt specialiști în fotbal și își mai și justifică notele. Iată: ‘Radu Drăgușin 6,5 – jocul lui a fost pozitiv, atent, a fost chiar uriaș dacă e să spunem ceva de cineva’ sau ‘Drăgușin nota 6 – ca de obicei nu s-a dat înapoi când a fost cazul să lupte și să-și pună în valoare fizicul’, au scris ziarele din Italia”, a spus Safta, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu nu crede în sumele vehiculate pentru transferul lui Drăgușin

Cel mai probabil, lucru confirmat și de către impresarul Florin Manea la FANATIK SUPERLIGA, italienii ar accepta să-l lase pe Drăgușin să plece pentru 30-32 de milioane de euro, în timp ce fotbalistul s-ar trezi, peste noapte, cu un salariu de 6 ori mai mare. La un simplu calcul matematic, vorbim despre aproximativ 3 milioane de euro sau 3.6 milioane de euro, mai exact.

La FANATIK SUPERLIGA au fost prezentate cele mai importante detalii, ce fac ca mutarea fundașului de la Genoa să se întâmple. Alin Buzărin, Bănel Nicoliță și Robert Niță au analizat la sânge transferul jucătorului român în Premier League.

ADVERTISEMENT

Anghel Iordănescu rămâne ponderat când vine vorba de Radu Drăgușin, cel mai bine cotat fotbalist român din lotul echipei naționale a României. Fostul selecționer a mărturisit la FANATIK SUPERLIGAnu crede că fundașul va pleca pe 30.000.000 de euro.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Barcelona e cu ochii pe Drăgușin

ADVERTISEMENT