News

Ce magazine sunt deschise duminică, în prima zi de Paște! De unde îți poți face mici cumpărături

19.04.2020 | 08:00
Ce magazine sunt deschise duminica in prima zi de Paste De unde iti poti face mici cumparaturi
ADVERTISEMENT

Majoritatea populației și-a făcut deja cumpărăturile, dar cu siguranță vor fi câțiva care vor mai avea nevoie de câte ceva și în prima zi de Paște, iar FANATIK îți spune ce magazine vor fi deschise.

Ce magazine sunt deschise în prima zi de Paște

Supermarketurile și magazinele importante au decis să-și închidă ușile în prima zi de Paște, astfel că întârziații vor avea foarte puține opțiuni deoarece doar unele prăvălii vor fi deschise.

ADVERTISEMENT

Marile lanțuri precum Lidl, Carrefour, Cora, Auchan, Kaufland sau Mega Image vor avea închis în ziua de duminică pentru ca angajații să își poată petrece sărbătorile de Paște acasă cu familia.

Astfel, cei care vor mai avea nevoie de cumpărărturi de ultimă oră chiar şi în prima zi de Paşte vor fi nevoiți să apeleze exclusiv la magazinele de cartier, și acestea foarte puține fiind deschise, și care nu vor avea produse proaspete, deoarece ultimele livrări de mărfuri în toate magazinele s-au făcut la finalul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Magazinele de cartier practică un adaos comercial foarte mare

O altă probleme la aceste mici magazine de cartier o reprezintă prețurile foarte mari. Patronii acestor prăvălii practică un adaos comercial foarte mare, astfel că un produs poate să ajungă și dublu față de supermarket.

Nu în ultimul rând, aceste mici magazine aflate la colț de bloc nu au foarte multe produse, așa că oamenii nu prea vor avea din ce să aleagă. Ei vor fi limitați la ceea ce ma există pe rafturi, marfa nefiind proaspătă.

ADVERTISEMENT

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj video cu ocazia sărbătorilor de Paşte. Şeful statului spune că anul acesta, cu ocazia Învierii Domnului “ne manifestăm iubirea faţă de cei dragi, renunţând să îi mai avem lângă noi”.

Și primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis un mesaj pe contul de Facebook pentru toți românii cu ocazia sărbătorilor de Paște și le cere acestora să rămână acasă.

ADVERTISEMENT

Secretarul de stat Raed Arafat a anunțat când că vârful pandemiei de coronavirus în România este așteptat în jurul datei de 23-24 aprilie, dar și că ne așteaptă o perioadă dificilă dacă nu respectăm măsurile de distanțare socială.

ADVERTISEMENT