Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce șanse sunt ca Dorinel Munteanu să vină la Dinamo? „Acolo e casa lui, clubul lui”

Cu patru înfrângeri în ultimele cinci partide, Dinamo riscă să retrogradeze chiar din primul sezon de la revenirea în Superliga. Ovidiu Burcă și-a dat demisia, iar conducerea clubului îi caută înlocuitor.
29.11.2023 | 18:38
Ce sanse sunt ca Dorinel Munteanu sa vina la Dinamo Acolo e casa lui clubul lui
Cum scapa Dinamo de RETROGRADARE “Dorinel Munteanu TREBUIE SA VINA ANTRENOR!”. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut derby-ul cu FCSB cu scorul de 1-0. În urma acestui eșec, formația „alb-roșie” a ajuns la trei înfrângeri consecutive în Superliga. Suporterii sunt la capătul răbdării, iar primul cap a căzut deja: antrenorul Ovidiu Burcă și-a prezentat demisia, culisele plecării sale fiind prezentate în exclusivitate de FANATIK.

Dinamo își caută antrenor după demisia lui Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă și-a motivat plecarea de la Dinamo într-o ultimă conferință de presă susținută la Săftica, iar șefii „câinilor” caută asiduu un nou tehnician. FANATIK v-a prezentat lista restrânsă de posibili înlocuitori, însă tot mai multe voci, printre care și Giani Kiriță, susțin că cel mai potrivit să redreseze corabia ar fi Dorinel Munteanu.

ADVERTISEMENT

“Propunerea este senzațională, propunerea lui Giani. Părerea mea este că nu va veni niciodată. De ce? Această imagine arată că Oțelul e clubul lui. Și e clubul lui mergând și mai departe.

Puțini știu că Dorinel este cel care negociază ca sponsorii să vină la echipă. Puțini știu că Dorinel este cel care negociază cu autoritatea locală pentru continuarea finanțării. Deci Dorinel, ușor ușor, se comportă ca un patron al acestui club”, a declarat Andrei Vochin la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

“Se comportă ca Freguson, păstrând proporțiile. Greșesc cu Ferguson? El este Ferguson al Oțelului Galați. Greșesc cu ceva?”, a întrebat Horia Ivanovici, moment în care Andrei Vochin a răspuns: “Nu, nu greșești. Este ceva între manager și patron.

La Ferguson nu cred că discuta finanțările, el gestiona un buget, cred că așa se întâmplă la cluburile din Germania. Dar, această imagine este imaginea proprietarului unei case peste care a dat zăpada. Nu este angajatul unei case care să facă ceva în casa respectivă. El e proprietarul și așa a simțit nevoia”.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu, propus la Dinamo

Foștii dinamoviști l-ar dori pe Dorinel Munteanu pe banca formației din Ștefan cel Mare, însă e o variantă mai mult utopică, în primul rând pentru că este sub contract cu Oțelul Galați.

“Eu personal îl admir foarte mult pe Dorinel. Țin minte că din vară ți-am spus că Dorinel merită ofertat și adus la Dinamo și să creeze în jurul lui echipa asta pe care el a făcut-o și o face în continuare.

ADVERTISEMENT

Uitați-vă la discursurile lui după meci, la discursurile lui dinainte de meci, câtă modestie. Muncă, disciplină, cine vrea să joace la echipa asta, trebuie să asculte ce spun. Mai ales la un club precum Dinamo, așa trebuie să te comporți ca antrenor.

D-aia Cornel Dinu a avut rezultate cu Dinamo și cu generația noastră, pentru că s-a impus cu disciplină și muncă. Nu joci primul meci, ești afară din lot, nu ești bun când te bagă iar, afară de tot”, a declarat Giani Kiriță.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA îți aduce pasiunea fotbalului LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea este disponibilă pentru vizionare în aceeași zi, începând cu ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe paginile de Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Dinamo are nevoie de Dorinel Munteanu

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
Electrica Furnizare, anunț nou către clienți. Elemente noi la codul de client
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Polița RCA. Documentele în baza cărora vor fi încasate daunele în anumite situații
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a...
Verdict surpriză, revine pe teren. Suspendare de doar 15 luni după ce a cooperat
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni