Sport

Ce se întâmplă cu Aryna Sabalenka după moartea iubitului său. Decizia luată cu privire la Miami Open 2024

Aryna Sabalenka traversează momente teribile după moartea iubitului său și a luat o decizie în ceea ce privește prezența la Miami Open 2024.
19.03.2024 | 19:33
Ce se intampla cu Aryna Sabalenka dupa moartea iubitului sau Decizia luata cu privire la Miami Open 2024
Aryna Sabalenka traversează momente teribile după moartea iubitului său și a luat o decizie în ceea ce privește prezența la Miami Open 2024. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Jucătoarea din Belarus este cap de serie numărul 2 la turneul din Florida. Ea a beneficiat de un prim tur liber urmând ca apoi să o poată întâlni pe Simona Halep, dacă aceasta va trece de Paula Badosa.

Aryna Sabalenka a hotărât să joace la Miami Open 2024

Vestea morții iubitului Arynei Sabalenka a căzut ca un trăsnet la Miami Open 2024 și toată lumea se aștepta ca dubla campioană de la Australian Open să se retragă, marcată fiind de această tragedie.

ADVERTISEMENT

În ciuda durerii teribile, sportiva din Belarus se pare că a luat decizia de a participa la competiția din Florida. Asta înseamnă că ea ar putea să joace în turul 2 cu Simona Halep, aflată la primul turneu după revenirea în circuit.

Deși marcată de evenimentul tragic, Sabalenka a ieșit la antrenament pe terenul 13 din complexul de la Miami Gardens. Ea a apărut îmbrăcată în negru complet și nu a discutat cu nimeni din staff-ul său. Întreaga comunicare s-a făcut prin gesturi și semne.

ADVERTISEMENT
Aryna Sabalenka Miami Open 2024
Aryna Sabalenka, în timpul antrenamentului de la Miami Open 2024: Sursă foto: Twitter

Sabalenka, a doua tragedie în 5 ani

Fostul jucător de hochei pe gheață Konstantin Koltsov a decedat  pe data de 18 martie, la Miami, la vârsta de 42 de ani. Deși inițial s-a vorbit despre faptul că un cheag de sânge ar fi cauza morții, se pare totuși că iubitul Arynei Sabalenka s-ar fi sinucis.

Un reprezentant al departamentului de omucideri al Poliției din Miami a anunțat că moartea lui Konstantin Koltsov este tratată ca o aparentă sinucidere, deoarece nu există circumstanțe suspecte.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru Sabalenka, aflată pe locul 2 în clasamentul WTA, ea a mai trăit un moment tragic în anul 2019 atunci când tatăl său, Sergey Sabalenka, a decedat din viață la vârsta de 43 de ani.

”A fost ceva neașteptat. Era tânăr, avea doar 43 de ani. Tata și-a dorit să fiu numărul 1 și lupt pentru asta. O fac pentru el. Asta mă ajută să fiu puternică. Aveam un singur vis.

ADVERTISEMENT

Ca înainte de 25 de ani să câștig cel puțin două turnee de Grand Slam. Când a murit, am început să mă gândesc mult la asta. Am 24 de ani și niciun trofeu”, declara Sabalenka, înainte să câștige primul ei turneu de Grand Slam.

ADVERTISEMENT