Sport

Cel mai ciudat moment pe Ghencea. Acționar la o rivală a FCSB, supărat la ratarea lui Tavi Popescu!

Tavi Popescu a ratat o ocazie mare în repriza a doua a derby-ului FCSB - CFR Cluj 1-0, iar un patron din SuperLiga s-a luat cu mâinile de cap.
07.08.2023 | 10:59
Cel mai ciudat moment pe Ghencea Actionar la o rivala a FCSB suparat la ratarea lui Tavi Popescu
Tavi Popescu a ratat o ocazie mare în repriza a doua a derby-ului FCSB - CFR Cluj 1-0, iar un patron din SuperLiga s-a luat cu mâinile de cap. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României s-a impus la limită în fața ardelenilor, în primul meci susținut în Ghencea după o pauză de mai bine de opt ani. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat din penalty de Andrea Compagno.

Un patron din SuperLiga, exasperat de Tavi Popescu la FCSB – CFR Cluj 1-0

Deși este patron la Farul Constanța, acolo unde este acționar minoritar, Ciprian Marica a fost prezent în Ghencea la meciul FCSB – CFR Cluj 1-0, și chiar s-a enervat când Tavi Popescu a irosit o ocazie prin care putea majora diferența.

ADVERTISEMENT

În minutul 74, ”perla” lui Gigi Becali a avut ocazia să închidă jocul, însă șutul său a trecut mult pe lângă poartă. Ratarea lui Tavi Popescu l-a exasperat pe rivalul Ciprian Marica, care a fost surprins de camerele TV punându-și mâinile în cap după această fază.

Tavi Popescu patron FCSB - CFR Cluj 1-0

Fostul atacant al naționalei României în vârstă de 37 de ani este acționar minoritar la campioana Farul Constanța, însă a jucat o jumătate de an la FCSB chiar înainte de a se retrage din activitate.

ADVERTISEMENT

MM Stoica a urcat în peluză

La derby-ul dintre FCSB și CFR Cluj de pe stadionul Ghencea a fost doborât numărul de spectatori. Pe noua arenă au asistat 28.519 fani. Precedentul record a fost stabilit la duelul dintre CSA Steaua și Dinamo. În Ghencea au fost prezenți atunci 21.522 de spectatori.

Peluza Nord nu a mai fost pe stadionul din Ghencea din 2013, iar ultrașii au trăit intens momentul revenirii. Au pregătit și un mesaj special în acest sens: ”Cu peisajul de odinioară și brazii de pe scări/ Astăzi când pășim aici, prin piept ne trec fiori”.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a sărbătorit cu Gheorghe Mustață victoria din Ghencea împotriva lui CFR Cluj. Managerul general al FCSB a mers în fața galeriei și apoi a urcat în tribune și a luat un fular al echipei. Euforic, în stilul său caracteristic, Meme a dat apoi tonul galeriei, alături de liderul Peluzei Nord, moment surprins de reporterii FANATIK.

Fanii au luat cu asalt arena din Ghencea la partida FCSB – CFR Cluj 1-0, din etapa a 4-a din SuperLiga, și au creat o atmosferă de vis. Drept mulțumire, jucătorii au mers la final să sărbătorească alături de Peluza Nord, iar Florinel Coman a luat-o și pe fiica sa.

ADVERTISEMENT

Cu micuța Kasia în brațe, starul formației lui Gigi Becali a mers în dreptul fanilor și s-a bucurat de victoria cu CFR Cluj și de startul fantastic pe care îl are FCSB în acest sezon, 12 puncte din tot atâtea posibile.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,50 este cota pentru ”peste 3,5 goluri” în meciul FCSB – Nordsjaelland

ADVERTISEMENT