Life

Cele mai mari scandaluri de la Bravo, ai stil! Celebrities. Replici acide în platoul de la Kanal D, în noul sezon

Și noul sezon al emisiunii de la Kanal D au apărut noi conflicte. Astăzi vă povestim toate detaliile despre cele mai scandaluri de la Bravo, ai Stil! Celebrities.
01.10.2021 | 15:28
Cele mai mari scandaluri de la Bravo ai stil Celebrities Replici acide in platoul de la Kanal D in noul sezon
ADVERTISEMENT

Noul sezon Bravo, ai stil! Celebrities a adus iar niște conflicte în platoul Kanal D. Mai mult decât atât, se pare că nu sunt implicate doar concurentele, ci și cel mai nou jurat, Tibi Clenci. Cum s-a ajuns în această situație?

În primele săptămâni, părea că în platoul emisiunii totul este lapte și miere. Însă, odată cu trecerea timpului, competiția le-a făcut pe vedete să își scoată ghearele și să pornească la atac.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari scandaluri de la Bravo, ai stil! Celebrities din noul sezon

După ce și-a făcut apariția în platoul emisiunii, Viviana Sposub a reușit să stârnească conflicte încă din prima ei emisiune. Deși nu a reușit să impresioneze cu ținutele,  bruneta este totuși în centrul atenției.

Se pare că fosta relație a brunetei este motiv de scandal între iubita lui Burcea și Ruxi. Cele două nu s-au ferit nici să își arunce vorbe grele de față cu toată lumea.

ADVERTISEMENT

„Nu am răutate în mine, pur și simplu… Ceea ce s-a întâmplat între noi două m-a făcut să mă despart de prietenul meu. Poveștile pot fi împărțite”, a spus Ruxi la Bravo, ai stil! Celebrities.

Se pare că lucrurile nu s-au oprit aici, ci scandalul a escaladat până când Viviana Sposub a ajuns în lacrimi și a răbufnit. “Ne faci să părem ultimele javre, ești perversă. M-am săturat să faci pe victima. Lasă-mă cu limbajul ăsta de Surprize, surprize. Tu ești centrul Universului?”, a fost doar una dintre replicile dure aruncate de Ruxi într-una dintre ediții, către rivala ei.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Ruxi și-a atras și aliate dintre colegele ei. Carmen Negoiță a intervenit în cearta dintre cele două și a pus-o și ea la punct pe Viviana. După ce iubita lui George Burcea a scos la iveală detalii picante despre viața amoroasă a rivalei ei, Carmen a început să o critice dur, atât în culise, cât și în platou.

“Pe mine m-a surprins că tu ești așa drăguță, dar aia a fost o lovitură care nu își avea locul atunci. Stai, stai, stai și bam direct! Nu mi se pare fair play. Mi se pare o lovitură sub centură și spune multe despre caracter”, a declarat Carmen Negoiță, la adresa Vivianei Sposub.

ADVERTISEMENT

Tibi Clenci, “înțepat” de Mădălina Pamfile

Se pare că un alt conflict este pe cale să izbucnească între Mădălina Pamfile și Tibi Clenci, cel mai nou jurat al show-lui. După ce acesta s-a apropiat suspect de mult de Otniela, Pamfile nu a rezistat și a aruncat o “săgeată” în direcția lui. După ce acesta a fost nemulțumit de ținuta și momentul Mădălinei, ea i-a atras atenția.

“Și cam ce povești vă plac? Cele ale Otnielei?”, a declarat concurenta. Mai mult decât atât, Otniela nu este doar ținta Mădălinei, ci a intrat în conflicte puternice și cu Anda Adam și Ioana Filimon, fosta ei “colegă” de la Ferma.

Conform celor mai noi promo-uri de pe Youtube, se pare că toate aceste probleme din platoul emisiunii de la Kanal D sunt abia la început. Rămâne de văzut cât de departe vor merge certurile dintre concurente.

ADVERTISEMENT