Sport

CFR Cluj, atac cu talpa la FCSB: „Gigi a spus că Argăseală e prieten cu cei de la CCA!”

CFR Cluj, prin vocea lui Cristi Balaj, a lansat un atac la adresa FCSB-ului, în care a amintit că Gigi Becali a spus că Valeriu Argăseală e prieten cu mai multe persoane de la CCA.
14.02.2023 | 20:35
CFR Cluj atac cu talpa la FCSB Gigi a spus ca Argaseala e prieten cu cei de la CCA
CFR Cluj, atac cu talpa la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele campioanei României s-a enervat după ce patronul FCSB-ului a spus că în cazul în care Farul și CFR Cluj se vor întâlni în ultimele etape din play-out, iar „marinarii” vor fi aproape de titlu, simte că jucătorii lui Dan Petrescu vor fi obosiți și că vor fi învinși.

CFR Cluj, atac cu talpa la FCSB

Cristi Balaj a lansat un atac la adresa FCSB-ului după faultul dur nesancționat al lui Malcom Edjouma asupra lui Igor Armaș în duelul dintre FCSB și FC Voluntari, scor 2-1, amintind de prietenia lui Valeriu Argăseală cu membri CCA.

ADVERTISEMENT

„Gigi Becali a spus mult mai multe despre noi, nu era în măsură să spună așa ceva! Gigi a spus că Vali e prieten cu cei de la CCA. Eu consider că trebuie să existe un regulament care să poate lua decizii împotriva jucătorilor chiar și după terminarea meciurilor.

Trebuie curaj! Așa cum solicităm arbitrilor să aibă curaj și să ia decizii în meciuri importante. Uitați la ce linșaj a fost supusă o persoană din Comisia Tehnică, atunci când a ieșit să atragă atenția asupra regulamentelor care ar trebui respectate”, a spus Cristi Balaj, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

Cristi Balaj a vorbit și în emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, în care a abordat mai multe subiecte, printre care iritarea jucătorilor din cauza arbitrajului lui Marcel Bîrsan de la meciul cu Universitatea Craiova, scor 0-2, dar și despre duelul cu Lazio, din Conference League.

„Mai important decât campionatul e să avem un club sustenabil!”

„Am mai avut un astfel de discurs și anul trecut, în care spuneam că băieții trebuie să se adune, vorbim despre jucătorii care în urmă câștigau cu două luni înainte la București. De ce să fie acum obosiți jucătorii?

ADVERTISEMENT

Noi nu concepem nici măcar să facem egal, noi orice meci îl jucăm la victorie, doar așa am câștigat campionate. Digerăm greu orice înfrângere, pentru că nu suntem obișnuiți să pierdem. Valoarea individuală a jucătorilor și valoarea echipei pe care o avem, ne spune că trebuie să obținem rezultate mult mai bune.

E normală o oboseală, doar că suntem în primele meciuri din noul an. Dacă ne referim la jucătorii aduși din Africa, nu putem nominaliza pe cineva, pentru că ei încă nu sunt nici obișnuiți cu frigul din România. O parte din ei vor fi împrumutați. Robert Filip va fi ținut aproape de echipă”, a continuat Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

„Vom aduce jucători tineri care să poate înlocui jucători din echipă. Am tot reduc media de vârstă. Am scăzut nivelul salarial. Facem lucruri care necesită timp. Pentru mine, campionatul e cel mai important și vom face tot ce ține de noi ca să facem o figură frumoasă împotriva lui Lazio.

CFR a demonstrat că ia în serios meciurile internaționale. Cel mai important pentru noi, nu știu dacă e câștigarea campionatului, chiar dacă e un obiectiv important, e să facem un club de fotbal sustenabil. Să avem mai mulți români, să facem o bază solidă. Noi acum plătim tribut pentru lucruri care nu s-au făcut în trecut”, a mai spus președintele CFR-ului.

ADVERTISEMENT