Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dezvăluiri din vestiarul CFR-ului după 0-2 la Craiova. „Băieții sunt iritați! Mă întreabă dacă alt arbitru nu s-a găsit!” Video exclusiv

Cristi Balaj, preşedintele de la CFR Cluj a făcut dezvăluiri din vestiar după înfrângerea cu Universitatea Craiova. Jucătorii au fost iritaţi de arbitrajul lui Marcel Bârsan.
13.02.2023 | 18:46
Dezvaluiri din vestiarul CFRului dupa 02 la Craiova Baietii sunt iritati Ma intreaba daca alt arbitru nu sa gasit Video exclusiv
E iritare în vestiarul lui CFR Cluj după eșecul cu Universitatea Craiova. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a pierdut al doilea meci la rând în SuperLiga, 0-2 cu Universitatea Craiova. Cristi Manea este unul dintre jucătorii care a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Marcel Bârsan, spunând că a acordat gratuit lovitura liberă la primul gol.

Dezvăluiri din vestiarul CFR-ului după 0-2 la Craiova. „Băieții sunt iritați! Mă întreabă dacă alt arbitru nu s-a găsit!”

Cristi Balaj, preşedintele celor de la CFR Cluj a făcut dezvăluiri din vestiar după înfrângerea cu Universitatea Craiova, spunând că este o stare de iritare la nivelul jucătorilor, nemulţumiţi de maniera de arbitraj la meciul cu oltenii:

ADVERTISEMENT

“Jucătorii au un nivel de profesionalism ridicat, cei de la CFR Cluj. Ştiu că doar ei sunt cei care pot să repare şi să aducă rezultatele. Când câştigăm avem un discurs mai ponderat decât al adversarelor.

A fost o stare de iritare, băieţii au fost iritaţi. Apar greşeli de arbitraj în favoarea adversarelor, coroborat cu anumite situaţii în care ei se simt dezavantajaţi. Vin şi îmi spun, iar când au văzut că e acelaşi arbitru care a condus Craiova acasă şi la meciul precedent mă întreabă dacă alt arbitru nu s-a găsit.

ADVERTISEMENT

Văd greşelile făcute în favoarea adversarilor. Le explic că nu contează acest lucru, ci cum prestează. De aici şi reacţia lui Cristi Manea. Sunt lucruri care trebuie evitate şi atâta timp cât există prevenţie, ar trebui folosite”, a spus Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

“Lazio are prima şansă şi rămâne de văzut. Surprize am mai produs”

Oficialul campioanei a vorbit şi despre meciul cu Lazio, de joi, din Conference League. Cristi Balaj îşi doreşte un rezultat care să menţină CFR Cluj cu şanse de calificarea pentru returul din Gruia:

ADVERTISEMENT

Ne aşteaptă un meci greu cu Lazio. Vor evolua cu echipa cea mai bună pentru că a devenit un nou obiectiv câştigarea Conference League. Am avut meci greu şi cu Slavia, am întâlnit cel mai puternic adversar, aflat într-o perioadă excelentă.

VEZI VIDEO MAI JOS

Clasamentul încă le permite o accedere în Champions League direct. În meciurile precedente au jucat senzaţional. Au ajuns foarte uşor la poartă cu AC Milan, chiar dacă nu este în cea mai bună formă.

ADVERTISEMENT

Lazio are prima şansă şi rămâne de văzut. Surprize am mai produs. Îmi doresc un rezultat care să ne mai acorde şanse în meciul retur. Vreau să păstrăm şanse pentru meciul de la Cluj. Raportat la ultimele meciuri este greu.

Nu suntem mulţumiţi de modul în care am evoluat în ultimele două meciuri. Am digerat greu eşecul de la Craiova, nu suntem învăţaţi să pierdem. În acest context, doar în pielea noastră să nu fiţi”, a declarat Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT