Sport

Casa Pariurilor Liga 1, play-out, etapa a 3-a. Sepsi, „set” la zero cu Academica. Cum arată clasamentul

FANATIK vă prezintă amănunte despre partidele din etapa a 3-a din play-out-ul Casei Pariurilor Liga 1, care au loc în perioada 1-4 aprilie, șocul rundei fiind Rapid - FC Botoșani.
04.04.2022 | 19:35
Casa Pariurilor Liga 1 playout etapa a 3a Sepsi set la zero cu Academica Cum arata clasamentul
Meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sfantu Gheorghe si Academica Clinceni, contand pentru Liga 1 Play-Out Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Municipal din Sfantu Gheorghe, luni 04 aprilie 2022. © FOTO:Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
04-04-2022
18:01

John Ene, despre starea de spirit de la Academica: ”E frustrant. Nici nu mai știu de când nu am dat gol”

John Ene, antrenorul echipei ilfovene, a mărturisit la finalul eșecului cu Sepsi că jucătorii lui nu mai au nicio motivație și că după o astfel de prestație cuvintele sunt de prisos. 

”Fără concluzii… Nu e un rezultat logic, dar ținând cont de ce s-a întâmplat pe teren, Sepsi a meritat victoria. Ne încurcăm pe noi. E posibil să devenim un sparring-partner, mulți jucători sunt resemnați, fără motivație. 

Poate ar trebui să folosim mai mulți copii. Mobilizarea nu mai are niciun efect în vestiar, se pare că nici jucătorii nu mai cred în forțele lor. Vedem cum vom termina competiția, dacă o vom termina, și să mai spălăm din rușine. 

Pentru noi, cei din club, e foarte frustrant. Nu știi cu cine joci, nici nu mai știu de când n-am mai dat un gol”, a spus John Ene, la conferința de presă. 

 

04-04-2022
17:43

Cristiano Bergodi surprinde: „Îmi pare rău că am câștigat cu scorul acesta”

Sepsi Sf.  Gheorghe a învins Academica Clinceni cu un sever 6-0, însă antrenorul Cristiano Bergodi a lăsat de înțeles că îi pare rău pentru umilința la care au fost supuși adversarii formației sale.

„Sincer, mi-a părut foarte rău că azi am câștigat cu 6-0, chiar dacă golaverajul poate conta la final, dar sincer, e greu. Nu e un lucru frumos pentru fotbalul românesc că sunt aceste două echipe. Una joacă având juniori, Gaz Metan Mediaș, iar la Clinceni încep să joace ceva, dar din păcate, situația lor financiară e o problemă mare. Dar îmi pare rău pentru fotbalul românesc, că două echipe nu joacă și e foarte greu.

Noi avem un lot competitiv și am jucători care au intrat azi și au jucat bine. Vreau să îi felicit, au avut atitudine bună. În fotbal se întâmplă să iei de sus echipele și să nu faci un meci bun, dar azi am făcut un meci bun”, a spus Bergodi la finalul meciului.

04-04-2022
16:53

Casa Pariurilor Liga 1, play-out, etapa a 3-a: program, rezultate și clasament

Vineri, 1 aprilie

  • FC U Craiova – CS Mioveni 1-1 (Huyghebaert 88 / Dumitriu 59)
  • Chindia – Dinamo 0-2 (V. Morar 66, Irobiso 80) – VIDEO

Sâmbătă, 2 aprilie

  • UTA Arad – Gaz Metan Mediaș 4-0 (D. Cardoso 10, Vorobjovas 25, 74, Otele 30)
  • Rapid – FC Botoșani 3-0 (Vojtus 10, Sefer 61, Albu 79 pen.) – VIDEO

Luni, 4 aprilie

  • Sepsi Sf. Gheorghe – Academica Clinceni 6-0 (Luckassen 10, Florică 14 aut., Păun 45+1, Aganovic 67, Tudorie 85, Mitrea 90)

 

04-04-2022
14:20

Sepsi - Academica Clinceni 6-0 (Luckassen 10, Florică 14 aut., Păun 45+1, Aganovic 67, Tudorie 85, Mitrea 90)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90: GOOOL SEPSI! Corner pentru gazde și Mitrea reia cu capul în plasă din 6 metri.

Min. 85: GOOOL SEPSI! Golofca i-a pasat în fața porții goale lui Tudorie, care a împins mingea în plasă din doi metri.

Min. 67: GOOOL SEPSI! Aganovic reușește, în sfârșit, să-și treacă numele pe lista marcatorilor cu un șut din interiorul careului.

Min. 54: Aganovic reia din nou în bară după o centrare a lui Dimitrov.

Min. 45+1: GOOOL SEPSI! Păun se infiltrează în careu printre fundașii adverși și șutează din unghi, printre picioarele portarului Ureche.

Min. 40: Același Aganovic șutează pe jos din 6 metri, mingea este respinsă de pe linia porții de un fundaș al Academicii.

Min. 36: Șutul lui Aganovic din careu lovește bara.

Min. 16: Mingea șutată de Ashkovski de la marginea careului mare lovește transversala.

Min. 14 GOOOL SEPSI! Corner executat de Ștefănescu, Bălașa trimite cu capul de pe 6 metri, mingea îl lovește în piept pe Luca Florică și intră în plasă.

Min. 10: GOOOL SEPSI! Luckassen profită de o respingere greșită a apărării ilfovene și deschide scorul cu un șut din 6 metri.

Min. 6: Lovitură liberă pentru gazde, mingea este aruncată pe 6 metri, de unde Bălașa reia cu capul, din plonjon, în transversală.

Min. 2: Luckassen pătrunde în careu și, din unghi, șutează la colțul lung, puțin pe lângă bară.

Min. 1: A început partida.

  • Sepsi: Niczuly – Dumitrescu, Mitrea, Bălașa, Dimitrov – Gonzalez, Păun, Aganovic – Ștefănescu, Luckassen, Ashkovski. Rezerve: Began, Ninaj, Bărbuț, Fulop, Vașvari, Ispas, Golofca, Tudorie, Damașcan. Antrenor: Cristiano Bergodi.
  • Academica Clinceni: Ureche – Rufati, C. Ion, Corinus, Holzmann – Tsvetkov, Vrdoljak – Florică, Dima, R. Ion – Dumitrache. Rezerve: Bolboașă, Massaro, Obedeanu, Oprea, Iana, Mboko, Sterian. Antrenor: Daniel Popa.
02-04-2022
08:41

UTA - Gaz Metan 4-0 (D. Cardoso 10, Vorobjovas 25, 74, Otele 30)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 74 – GOOOL UTA!!! Vorobjovas face „dubla” cu o execuție splendidă!

Min. 30 – GOOOL UTA!!! Tabela arată scor de neprezentare după reușita lui Otele!

Min. 25 – GOOOL UTA!!! Vorobjovas face 2-0!

Min. 10 – GOOOL UTA!!! Arădenii înscriu prin Dumitru Cardoso, după o bâlbâială în careul oaspeților.

Min. 1 – A început meciul!

Au fost anunțate echipele de start pentru primul meci al zilei din Casa Pariurilor Liga 1, UTA – Gaz Metan:

  • UTA Arad: 33. Balauru l 15. Vukcevici, 21. Erico, 4. Benga, 55. Șliakov l 5. Vorobjovas, 19. Batha, 20. Ubbink l 26. Cardoso, 10. Miculescu, 17. Otele; Rezerve: 23. Baravykas, 2. C. Dima, 22. Patlagica, 97. Hrezdac, 9. Dangubici, 44. Mercioiu, 11. Laukzemis , 8. Fl. Matei, 1. Ailiesei; Antrenor: Ionuț Badea
  • Gaz Metan Mediaș: 1. Bumbar l 27. Kanda, 14. Ed. Avram, 13. Mathaus, 98. Maxim l 8. Francisco, 34. D. Iancu l 11. Costea, 15. Gașpar, 23. Ursu l 5. Domșa; Rezerve: 99. Grosz, 2. Țala, 20. Covaci, 24. Câmpean; Antrenor: Flavius Boroncoi
01-04-2022
17:31

Reacția lui Alexandru Pelici după ce echipa sa a fost egalată în superioritate numerică de FC U Craiova: „Un punct obținut cu multă muncă”

Deși CS Mioveni a fost egalată pe final, în superioritate numerică, Alexandru Pelici a părut mulțumit de prestația elevilor săi și împăcat cu punctul obținut pe arena „Ion Oblemenco”, în fața celor de la FC U Craiova, scor 1-1.

La final plecăm cu un punct dintr-un meci din care la început, dacă îmi spunea cineva că plecăm cu punct sau puncte, eram mulțumit. Dar era un meci pe care ar fi trebuit să-l câștigăm, după ce au rămas în 10 oameni. Trebuia să ținem mai mult de minge, ei nu prea mai puteau să iasă să facă pressing.

Am pierdut mingea, nu trebuia să facem faultul acela, dar vom analiza. E un punct pe care l-am obținut cu multă muncă, mai sunt multe meciuri de jucat. Întotdeauna vine o fază. Semnalul de alarmă a fost la acea lovitură liberă făcută aiurea în marginea careului, dar n-am reușit să ne trezim.

Băieții sunt dezamăgiți pentru că ne doream să câștigăm, dar se întoarce, ne aducem aminte cum i-am bătut pe Dinamo, în minutul 91 și 93. Dar avem mulți jucători cu experiență și nu trebuia să facem greșelile pe care le-am făcut”, a declarat antrenorul piteștenilor, la Digi Sport.

01-04-2022
17:25

Nicolo Napoli, supărat după FC U Craiova - CS Mioveni. Ce l-a nemulțumit

Chiar dacă s-a declarat mulțumit de punctul smuls de FC U Craiova în inferioritate numerică celor de la Mioveni, printr-un gol marcat pe final, Nicolo Napoli nu a ezitat să-l taxeze pe Diallo pentru faultul în urma căruia a fost eliminat.

E un punct foarte bun pentru noi, am jucat cu un om în minus pentru 86 de minute, dar echipa a jucat bine, a încercat în fiecare moment să facă egal, am reușit și felicit băieții.

Sunt supărat pentru că era singurul fault al lui Diallo. În alte circumstanțe, faci fault în lateral, sau poate făcea fault Compagno. Asta s-a întâmplat și mă interesează echipa mea, pentru că am câștigat un punct”, a spus tehnicianul italian, la Digi Sport.

01-04-2022
13:43

FC U Craiova - CS Mioveni 1-1 (Huyghebaert 88 / Dumitriu 59)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 88: GOOOL FC U CRAIOVA! Huyghebaert profită de o eroare în defensiva oaspeților și trimite în plasă din câțiva metri.

Min, 59: GOOOL CS MIOVENI! Oltenii pierd ușor o minge la centrul terenului, Șerbănică face o cursă superbă pe partea stângă, centrează pe 6 metri, Popa iese aiurea și respinge greșit până la Dumitriu, care reia în poarta goală din 10 metri.

Min. 42: Trif reia cu latul din 6 metri, Popa are un reflex senzațional și respinge in extremis în corner.

Min. 38: Singur pe 11 metri, Bogdan Rusu trimite incredibil peste poartă.

Min. 19: Bine găsit de Bălan, Baeten trimite aiurea peste poartă din poziție ideală.

Min. 9: Galeria gazdelor protestează vehement în urma eliminării lui Diallo, sunt  aruncate diverse obiecte din tribune, se scandează trivialități și remarci xenofobe, motiv pentru care Istvan Kovacs a întrerupt meciul aproximativ 3 minute, până s-au calmat spiritele.

Min. 8: Bogdan Rusu scapă singur spre poartă, Diallo îl faultează din spate din postură de ultim apărător la 20 de metri, iar arbitrul Istvan Kovacs îi arată direct cartonașul roșu.

Min. 1: A început partida.

  • FC U Craiova: Popa – Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert – Baeten, Asamoah, Achim, Van Durmen – Bălan, Compagno. Rezerve: Mogoșanu, Paramatti, Bușu, D. Albu, Blidar, Popa, C. Albu, Marquet, Sidibe. Antrenor: Nicolo Napoli
  • CS Mioveni:  I. Popescu – Al. Iacob, Scarlatache, Garutti – Rădescu, Trif, L. Dumitriu, Lixandru, Șerbănică – Buziuc, Rusu. Rezerve: Ducan, Burnea, Blănaru, Vereș, Voinea, Tomczyk, Coșereanu, Panait, Oancea. Antrenor: Alexandru Pelici

Începând de vineri, 1 aprilie, și încheind cu luni, 4 aprilie, în Casa Pariurilor Liga 1 au loc meciurile din cadrul etapei a 3-a din play-out. Vineri, 1 aprilie, nu este nici o păcăleală, se joacă primele două meciuri, următorul e programat sâmbătă, 2 aprilie, și ultimul luni, 4 aprilie.

Casa Pariurilor Liga 1, Programul etapei a 3-a din play-out

Vineri, 1 aprilie

  • ora 17:30 FC U Craiova – CS Mioveni
  • ora 20:30 Chindia – Dinamo

Sâmbătă, 2 aprilie

  • ora 12:00 UTA Arad – Gaz Metan Mediaș
  • ora 20:30 Rapid – FC Botoșani

Luni, 4 aprilie

  • ora 18:00 Sepsi Sf. Gheorghe – Academica Clinceni

Cine transmite la tv meciurile din etapa a 3-a a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1

Toate cele 5 partide programate în a treia etapă a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1 vor fi transmise în direct la tv de posturile Digi Sport 1, Orange Sport și Look Sport/Look Plus, dar vor putea fi urmărite în timp real și pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE TEXT.

ADVERTISEMENT

Vineri, de 1 aprilie, play-out-ul din Casa Pariurilor Liga 1 are programate primele două meciuri. La Craiova, pe stadionul „Ion Oblemenco”, echipa lui Nicolo Napoli va primi pe CS Mioveni într-un meci care se anunță supertacticizat între două echipe care au ca obiectiv să evite inclusiv clasarea pe locurile 13-14, pozițiile de baraj.

Oltenii au câștigat etapa trecută pe terenul umbrei numită Gaz Metan, formație care avusese la un moment dat 26 de puncte și ar fi început play-out-ul la jumătate dintre ele, dar care prin neplata datoriilor la foști jucători a ajuns prin penalizări să fie acum cu punctaj minus. CS Mioveni a învins într-un meci extrem de important acasă pe Chindia Târgoviște, dar tot nu au reușit să sară de locul 13.

ADVERTISEMENT

Dinamo are opt indisponibili la meciul cu Chindia din etapa a 3-a din play-out Casa Pariurilor Liga 1

Tot vineri, se dispută la Ploiești jocul Chindia – Dinamo. Un nou eșec pentru „câini” ar însemna în proporție de 99 la sută risipirea șanselor de a mai spera să urce în clasament până pe un loc fără pericole și din acel moment Dușan Uhrin ar trebui doar să încerce să își alcătuiască cea mai bună formulă de echipă în perspectiva decisivelor întâlniri din play-off-ul de promovare/supraviețuire cu locul 3 sau 4 din play-off-ul Ligii 2.

Ca un făcut, tehnicianul ceh nici nu poate să trimită pe teren la Ploiești cel mai bun unsprezece din planurile sale tactice, pentru că i s-a umplut infirmieria de jucători accidentați, numărul acestora ajungând la opt. Chindia are și ea mare nevoie de puncte, trei cu Dinamo însemnând chiar o importantă gură de oxigen.

ADVERTISEMENT

Rapid joacă primul meci oficial pe noul stadion în compania Botoșanilor

UTA trebuie să bifeze lejer cele trei puncte cu Gaz Metan, care nu mai are nici o motivație, cu jucători neplătiți de luni de zile și care a apelat la mulți juniori pentru a încropi un lot la număr, dar evident că în plan sportiv echipa nu mai contează cu absolut nimic.

Sâmbătă seară va fi mare sărbătoare în Giulești. Pentru că Rapid va juca primul meci oficial pe noul stadion în compania Botoșanilor lui Marius Croitoru, cele două echipe fiind principalele favorite să joace finala locurilor 7-8 și apoi învingătoarea cu locul 4 din play-off pentru calificarea în turul 1 preliminar al Conference League.

ADVERTISEMENT

Inaugurarea bijuteriei din Giulești a avut loc la amicalul cu Politehnica Timișoara, iar acum a venit ora primei partide cu caracter oficial. Rapid vine după o victorie deloc impresionantă etapa trecută, pe stadionul Dinamo, în fața Clincenilor iar Botoșani a învins acasă ,tot cu 1-0, pe UTA.

La Rapid, ambițiile sunt foarte mari atât pentru acest play-out care trebuie câștigat sau măcar terminat pe locul 8, iar din sezonul viitor ținta va fi indiscutabil calificarea în play-off, după ce lotul va fi completat în vară cu ceea ce este necesar.

ADVERTISEMENT