Fotbal international

Cine câștigă Campionatul Mondial? Adi Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță și-au ales favoritele pentru Qatar. Video Exclusiv

Cu doar câteva zile înainte de startul Campionatului Mondial, Adi Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță au făcut pronosticurile pentru cine va cuceri trofeul.
16.11.2022 | 18:22
Cine castiga Campionatul Mondial Adi Ilie Banel Nicolita si Robert Nita siau ales favoritele pentru Qatar Video Exclusiv
Cu doar câteva zile înainte de startul Campionatului Mondial, Adi Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță au făcut pronosticurile pentru cine va cuceri trofeul. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

EA Sports, compania care produce jocul FIFA, a simulat traseul echipelor la turneul final și a prezis că Argentina va ieși câștigătoare după o finală cu Brazilia.

Adi Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță, pronosticuri pentru câștigătoarea Campionatului Mondial

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, foștii fotbaliști Adi Ilie, Bănel Nicoliță și Robert Niță și-au ales favoritele la câștigarea Campionatului Mondial.

ADVERTISEMENT

Primul care și-a exprimat opinia a fost Nicoliță, care a mers pe mâna reprezentativei Argentinei, dar și-a luat și o măsură de precauție. ”Argentina. Și Portugalia e interesantă”, a declarat fostul jucător de la FCSB.

În schimb, fostul rapidist Robert Niță a dat un răspuns clar în privința învingătoarei: ”Messi”, considerând că superstarul de la PSG va aduce al treilea titlu mondial ”pumelor”, și primul după cel cucerit cu Diego Maradona în echipă, în 1986.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS.

Adi Ilie, impresionat de forța Franței

Fostul mare internațional român Adrian Ilie a fost tentat inițial să meargă tot pe mâna Argentinei, dar în cele din urmă a ales să mizeze că Franța va reuși să-și apere trofeul cucerit în urmă cu 4 ani după finala în fața Croației.

”Aș fi vrut să zic Argentina, dar nu știu de ce Franța. Aș fi vrut să văd o finală Argentina – Franța, dar la jucătorii pe care îi au francezii în momentul de față sunt peste toată lumea.

ADVERTISEMENT

Să nu scoatem Argentina și Brazilia, dar cred că, totuși, Franța are ceva în plus. Dintre astea trei se va alege, nu mai cred în surprize, că mai apare cineva, cum mai apărea câteodată Bulgaria sau Croația”, a spus ”Cobra”, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Franța, atac stelar cu Mbappe și Benzema

Lionel Scaloni a anunțat lotul de 26 pentru Mondialul din Qatar, ofensiva pentru primul titlu după 1986 fiind condusă, firesc, de Lionel Messi. Argentina abordează turneul final cu speranțe mari, dar și cu nivel scăzut de presiune. Căci a pus capăt unei perioade de 28 de ani fără titlu major, după ce a cucerit Copa America 2021.

ADVERTISEMENT

Așa cum era de așteptat, selecționerul Franței, Didier Deschamps. mizează pe marile vedete Karim Benzema și Kylian Mbappe, chiar dacă la jucătorul lui Real Madrid au fost niște semne de întrebare după ce s-a accidentat a coapsa stângă și a lipsit de pe gazon în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT