Life

Cine a câștigat Survivor România 2022. Pro TV a anunțat mult așteptatul nume!

PRO TV a anunțat câștigătorul Survivor România în finala transmisă pe 31 mai 2022, după 5 luni în care cei trei finaliști au tras din greu pentru a ajunge în acest punct extrem de important.
01.06.2022 | 00:32
Cine a castigat Survivor Romania 2022 Pro TV a anuntat mult asteptatul nume
Alex Delea a câștigat Survivor România 2022. Foto: PRO TV
ADVERTISEMENT
31-05-2022
21:32

Alex Delea A CÂȘTIGAT!

Alex Delea este marele câștigător Survivor România 2022!

„Vă iubesc pe toți din consiliul ăsta! Nu cred așa ceva, domnul Dan!”, a spus Delea după ce a pus mâna pe trofeu. Citește aici declarațiile complete ale lui Alex Delea.

Telespectatorii au aflat, în sfârșit, cine a câștigat cel de-al treilea sezon al reality-show-ului Survivor România, difuzat în 2022 de PRO TV. Primele două sezoane au rulat pe micile ecrane la Kanal D. Acestea au fost câștigate de Elena Ionescu și trapperul Zannidache. Ediția cu numărul trei a fost adjudecată de… Alex Delea!

Știrea inițială: PRO TV anunță azi câștigătorul Survivor România 2022

Cea de-a treia ediție s-a dovedit a fi una destul de imprevizibilă, căci au ieșit rând pe rând concurenți pe care mulți ar fi pariat încă de la început.

ADVERTISEMENT

Cea mai șocantă eliminare a fost cea a Ștefaniei Ștefan, care a fost devastată când a aflat că pleacă acasă. Concurenta s-a clasat mereu pe primul loc în clasamentul eficacității, având cele mai multe victorii în intrările pe trasee. Și eliminarea lui Blaze i-a luat pe mulți prin surprindere. Concurentul a fost nevoit să părăsească show-ul fix înainte de semifinală.

De-a lungul celui de-al treilea sezon s-au scris povești frumoase în Republica Dominicană. Au ieșit în evidență oameni pe care nu îi cunoștea nimeni, eclipsând în multe episoade vedetele înscrise în acest concurs.

ADVERTISEMENT

De altfel, este primul an în care Faimoșii au pierdut cele mai multe meciuri, Războinicii fiind net superiori de fiecare dată. Numele grele pe care s-a bazat PRO TV nu au rezistat multă vreme în această competiție, ba chiar unele dintre ele și-au atras antipatia publicului.

Andreea Tonciu, una din vedetele de reality-show care asigura mereu audiență oricărui proiect, a fost a doua eliminată. Acesta a fost primul semn că publicul din România s-a schimbat destul de mult în ultima vreme. Glumele și ironiile asistentei tv nu au mai prins.

ADVERTISEMENT

Faimoșii și-au ”pierdut” notorietatea în fața Războinicilor, în acest sezon

Nici Emil Rengle, lansat tot de PRO TV odată cu câștigarea Românii au talent nu a fost tocmai iubit. Un alt nume mari din tabăra Faimoșilor care a fost taxat de public atunci când a fost nominalizat este Cătălin Zmărăndescu.

Fostul bodyguard al lui George Becali a fost acuzat că a schimbat foarte des taberele, motiv pentru care lumea nu l-a mai susținut. CRBL a fost nevoit să iasă din motive medicale, însă nici cântărețul nu a fost tocmai lăudat de telespectatori.

ADVERTISEMENT

O altă faimoasă criticată intens în mediul online a fost Laura Giurcanu. Influencerița a fost eliminată la prima ei nominalizare. Există și câțiva faimoși care au ieșit din acest concurs cu o imagine mai bună. Marian Drăgulescu a avut un parcurs care nu a prea deranjat pe nimeni, iar Xonia n-a avut mult timp la dispoziție să convingă lumea, căci a ieșit prima.

Singura concurentă din echipa Faimoșilor care a rezistat până în finală a fost Elena Chiriac. Luptătoarea de taekwondo a mers tot sezonul pe cont propriu. Bruneta a reușit să evite pe cât a putut bisericuțele. S-a apropiat de Zmărăndescu, CRBL și Laura, însă nu a făcut vreun pact pentru a merge mai departe, bazându-se pe propriile ei forțe.

Marele premiu al competiției Survivor România este de 100.000 de euro, bani pe care câștigătorul va pune mâna după anunțul mult așteptat pe care-l va face prezentatorul Daniel Pavel.

Marea finală are loc astăzi, 31 mai 2022, de la ora 20:30. Finala va fi transmisă în direct de PRO TV. Publicul va avea posibilitatea să-și voteze preferatul în timpul transmisiunii în direct din Republica Dominicană.

Câștigătorul va fi anunțat undeva spre finalul emisiunii, în jurul orei 00!

ADVERTISEMENT