Life

Cine este femeia care timp de 56 de ani i-a fost alături lui Alexandru Arșinel. Marilena are la rândul ei probleme de sănătate

Marilena i-a fost alături lui Alexandru Arșinel până în ultima clipă de viață. Regretatul actor și soția sa au avut un mariaj ce a durat mai bine de cinci decenii.
30.09.2022 | 10:48
Cine este femeia care timp de 56 de ani ia fost alaturi lui Alexandru Arsinel Marilena are la randul ei probleme de sanatate
Alexandru Arșinel și Marilena au fost căsătoriți 56 de ani. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marilena și Alexandru Arșinel s-au întâlnit la ștrand în 1968 și ambii au simțit că a fost dragoste la prima vedere. Femeia i-a fost alături bărbatului iubit preț din 56 de ani și, așa cum au jurat, doar moartea i-a putut despărți. Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie 2022, după o lungă luptă cu boala.

Cine este Marilena, femeia care i-a fost alături lui Alexandru Arșinel timp de 56 de ani?

Joi, 29 septembrie 2022, Alexandru Arșinel s-a stins din viață. Actorul în vârstă de 83 de ani era spitalizat, având mai multe afecțiuni de sănătate cu care s-a luptat în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Moartea sa a lăsat în urmă mulți oameni îndurerați, colegi de breaslă, precum Carmen Tănase și Romică Țociu, sau persoane din televiziune, ca Dan Negru și Mirela Vaida.

În plus, cea care suferă cel mai mult în aceste momente este familia. Alexandru Arșinel a lăsat în urmă doi băieți, Bogdan și Cristian, dar și o soție îndurerată.

ADVERTISEMENT

Marilena este femeia care i-a fost alături regretatului actor timp de mai bine de cinci decenii. Povestea mariajului care a durat 56 de ani a început în 1968, cu întâlnirea celor doi la ștrand.

A fost dragoste la prima vedere și s-au căsătorit la scurt timp. Căsnicia lor, însă, a fost umbrită de suferință. În anul 2016, femeia a avut un accident în urma căruia a rămas cu probleme locomotorii.

ADVERTISEMENT

Marilena nu se mai putea deplasa singură, ci doar cu ajutorul unui cadru, după ce a alunecat și s-a lovit la cap. Pe parcurs, starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

„Soția mea a început să aibă probleme de ordin neurologic și să meargă cu greutate. Se sprijină de un cadru. Face recuperare, urmează și un tratament extrem de sever.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu se poate opera. Să sperăm că în curând își va reveni, într-o oarecare măsura”, povestea Alexandru Arșinel la acea vreme, potrivit Știrile Kanal D. 

ADVERTISEMENT