Sport

Cine sunt oamenii pe care Gigi Becali nu-i va da niciodată afară de la FCSB: ”Doar ei doi”

Helmuth Duckadam a dezvăluit că la FCSB sunt doar doi oameni care nu vor dați afară niciodată de Gigi Becali, dar printre aceștia nu se află și Mihai Stoica.
23.03.2024 | 09:10
Cine sunt oamenii pe care Gigi Becali nui va da niciodata afara de la FCSB Doar ei doi
Helmuth Duckadam a dezvăluit că la FCSB sunt doar doi oameni care nu vor dați afară niciodată de Gigi Becali, dar printre aceștia nu se află și Mihai Stoica. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Nu este vorba nici despre vreun jucător din actualul lot al liderului din SuperLiga. Latifundiarul din Pipera a explicat în mai multe rânduri că toți fotbaliștii sunt de vânzare dacă i se oferă prețul dorit.

Doi oameni, indispensabili pentru Gigi Becali la FCSB

Fost președinte de onoare al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, a povestit că singurii doi oameni care nu vor fi niciodată dați afară de Gigi Becali fac parte din staff-ul administrativ și sunt persoane apropiate de patron.

ADVERTISEMENT

”La FCSB sunt doar doi oameni care nu vor fi schimbați niciodată. Este vorba despre domnul Valeriu Argăseală (n.r. – președintele clubului) și despre domnul Iulian Gheorgișor (n.r. – contabilul clubului).

Restul, de la bucătar și până la cel mai important om din staff, pleacă în secunda doi dacă nu fac ce li se cere. Sunt doi oameni care nu se schimbă. În rest, toată lumea execută ce vine de sus.

ADVERTISEMENT

Nu poți să zici. Dacă vrei să zici…, a zis-o și Edi Iordănescu și a plecat. Dacă nu vrei să faci ce ți se cere, pleci și cu asta, basta”, a declarat Duckadam, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.

Îl aduce Becali pe Kiki în locul lui Radunovic?

Risto Radunovic și-a anunțat plecarea de la FCSB după 2-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar specialiștii FANATIK SUPERLIGA au analizat situația internaționalului muntenegrean. Adi Ilie l-a criticat pe Gigi Becali pentru ultimele declarații despre fundașul stânga.

ADVERTISEMENT

Adi Ilie este de părere că muntenegreanul este o pierdere mare pentru FCSB. ”Cobra” nu concepe cum patronul ”roș-albaștrilor” a ieșit cu astfel de declarații la adresa fundașului stânga cu 9 etape înainte de finalul sezonului.

Robert Niță a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre posibila plecare a lui Radunovic și crede că Gigi Becali s-a asigurat pe postul de fundaș stânga. Fostul atacant nu s-ar mira ca la FCSB să ajungă Kiki de la Farul.

ADVERTISEMENT

Întrebat despre situația în care se află la FCSB, atunci când Gigi Becali dorește să schimbe un jucător când acesta nu evoluează pe placul său, Mihai Pintilii a declarat că nu este deranjat de această practică a patronului.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,27 este cota pentru „Farul marchează primul gol” la meciul Farul - FCSB