Sport

Cine transmite la tv meciul Finlanda – România, contând pentru etapa a 5-a din Liga Națiunilor

Fanii echipei naționale vor avea un nou prilej să-i vadă pe elevii lui Edi Iordănescu la tv în întâlnirea Finlanda - România din Liga Națiunilor.
23.09.2022 | 10:30
Cine transmite la tv meciul Finlanda  Romania contand pentru etapa a 5a din Liga Natiunilor
Fanii echipei naționale vor avea un nou prilej să-i vadă pe elevii lui Edi Iordănescu la tv în întâlnirea Finlanda - România din Liga Națiunilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Meciul din penultima etapă a Grupei 3 a Diviziei B va avea loc vineri, de la ora 21:45, pe stadionul Olimpic din Helsinki.

Partida Finlanda – România din Liga Națiunilor se vede la tv

La fel ca pe întreg parcursul ”tricolorilor” în actuala ediție de Liga Națiunilor și partida Finlanda – România se va putea vedea la tv. Jocul de la Helsinki va fi transmis în direct de postul Antena 1.

ADVERTISEMENT

Aceeași televiziune a mai găzduit două întâlniri ale naționalei, ambele jucate în vară, tot în Liga Națiunilor. Antena 1 și-a început seria cu înfrângerea suferită în deplasare cu Bosnia-Herțegovina, scor 0-1.

Cel de-al doilea meci văzut pe Antena 1 a fost unica victorie a primei reprezentative în această ediție a Ligii Națiunilor. Elevii lui Edi Iordănescu au trecut de Finlanda, scor 1-0, cu golul marcat de Nicușor Bancu.

ADVERTISEMENT

Toată lumea speră ca pe Antena 1 să vadă un nou succes al ”tricolorilor” în fața Finlandei, mai ales că jocul este unul extrem de important în încercarea de a evita retrogradarea în Divizia C a competiției.

Iordănescu, explicații pentru selecție

Pentru meciul de la Helsinki, selecționerul Edi Iordănescu pregătește o surpriză prin care își dorește să pună pe picior greșit adversarul. FANATIK a aflat că Deian Sorescu va fi forțat titular împotriva nordicilor, el fiind un jucător polivalent.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ionel Ganea i-a transmis un mesaj ferm lui Edi Iordănescu prin intermediul FANATIK, înainte de ultimele două meciuri ale ”tricolorilor” din Liga Națiunilor, și crede că principalul vinovat pentru situația actuală a naționalei este președintele FRF, Răzvan Burleanu.

În conferința de presă premergătoare întâlnirii cu Finlanda, selecționerul a ținut să explice de ce a preferat să-l convoace pe Florinel Coman, în ciuda formei slabe arătate, și i-a lăsat acasă pe Maxim și Mitriță.

ADVERTISEMENT

Fundașul Adrian Rus a avut un mesaj plin de curaj înaintea duelului dintre Finlanda și România, declarând că victoria ”tricolorilor” este obligatorie, indiferent de presiunea care se află pe umerii lui și a colegilor.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,49 este cota pentru „total cartonașe galbene gazdele în repriza a doua: sub 1,5” la meciul Finlanda – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT