Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ciprian Deac, meciul 400 în SuperLiga: „Şi-a schimbat mentalitatea după ce a venit din Germania!”

Moment special pentru Ciprian Deac la CFR Cluj - Dinamo. Va fi meciul 400 în SuperLiga pentru veteranul ardelenilor.
23.02.2024 | 15:33
Ciprian Deac meciul 400 in SuperLiga Sia schimbat mentalitatea dupa ce a venit din Germania
Ciprian Deac, meciul 400 în SuperLiga: „Şi-a schimbat mentalitatea după ce a venit din Germania!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ciprian Deac va bifa meciul 400 în SuperLiga. Momentul special va avea loc chiar în această seară la derby-ul programat în Gruia, CFR Cluj – Dinamo.

Ciprian Deac, la meciul 400 în SuperLiga

Ciprian Deac (38 de ani) va atinge borna 400 în SuperLiga dacă va intra în CFR Cluj – Dinamo, meci programat vineri, 23 februarie, de la ora 20:00. Conducerea ardelenilor așteaptă un gol sau o pasă de gol din partea veteranului decar.

ADVERTISEMENT

„Sper să ne pregătească el ceva frumos. E foarte mult (n.r. – 400 de meciuri în SuperLiga). Pregătirea fizică e foarte importantă. Viața extrasportivă, pregătirea fizică, vitaminizarea, alimentația, detalii care fac diferența”, a declarat Cristi Balaj, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, emisiune care e LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Ciprian Deac a revenit definitiv în România în iarna lui 2017, când a semnat cu formația din Gruia, liber de contract după despărțirea de Tobol Kostanay. În 2010, CFR Cluj l-a vândut pe Deac la Schalke 0-4, în schimbul sumei de 3.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„E foarte mult în condițiile în care a lipsit și mulți ani din România. Păi Deac arată mai bine acum decât la 26 de ani sau cât avea când a plecat la Schalke”, a spus jurnalistul Alin Buzărin.

În cele 399 de meciuri jucate în SuperLiga pentru Oțelul Galați, Rapid și CFR Cluj, Ciprian Deac a marcat 86 de goluri și a oferit 89 de pase decisive. „Din Germania a venit cu altă viziune și altă mentalitate”, a adăugat președintele lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Balaj se teme de meciul cu Dinamo

Ciprian Deac se confundă cu istoria lui CFR Cluj, echipă pentru care a jucat în trei perioade diferite: 2006-2010, 2012-2015 și 2017-prezent. În tricoul ardelenilor, decarul și-a trecut în palmares nu mai puțin de 13 trofee: șapte titluri, trei Cupe și patru Supercupe ale României. Cu sau fără Deac în primul „11”, Balaj se teme de meciul cu Dinamo.

„Întâlnim un Dinamo în revenire, o surpriză plăcută a acestei perioade, un altfel de Dinamo față de cel care a început campionatul.

ADVERTISEMENT

Repet, fotbalul românesc are nevoie de cluburi, echipe care au reprezentat ceva în istoria fotbalului românesc. Respectăm în anumite limite și vom face tot ce depinde de noi pentru a câștiga”, a mai spus Balaj.

TOTUL despre CFR Cluj - Dinamo | ABSENTE IMPORTANTE in DERBY-UL din Gruia

ADVERTISEMENT