Sport

Conducerea lui Dinamo, reacție după declarațiile dure ale lui Ovidiu Burcă: ”Susținem total poziția antrenorului principal”

Situația de la Dinamo a fost una tensionată în ultimele zile, dar conducerea clubului și-a arătat susținerea pentru antrenorul Ovidiu Burcă.
18.01.2023 | 18:21
Conducerea lui Dinamo reactie dupa declaratiile dure ale lui Ovidiu Burca Sustinem total pozitia antrenorului principal
Situația de la Dinamo a fost una tensionată în ultimele zile, dar conducerea clubului și-a arătat susținerea pentru antrenorul Ovidiu Burcă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Tehnicianul a susținut o conferință de presă în care i-a atacat în mod violent pe jucători, care au refuzat în ultimele două zile să se antreneze din cauza unor restanțe salariale.

Ovidiu Burcă, susținut de conducerea lui Dinamo

După ieșirea nervoasă a lui Ovidiu Burcă, conducerea clubului Dinamo, prin vocea administratorului special Vlad Iacob, și-a arătat susținerea pentru antrenor și a trimis ”săgeți” clare la adresa jucătorilor.

ADVERTISEMENT

”Susținem total poziția antrenorului principal, Ovidiu Burcă și îi mulțumim încă o dată pentru devotamentul demonstrat. Chiar dacă traversăm o perioadă dificilă, clubul a fost susținut necondiționat de către suporteri, prin Programul ‘Doar Dinamo București’.

În cursul săptămânii trecute, jucătorilor li s-a explicat momentul dificil în care ne aflăm și li s-a spus ca vom achita o parte considerabilă din drepturile salariale restante, în această săptămână. Această plata a fost efectuată chiar în cursul zilei de luni.

ADVERTISEMENT

Situația a fost ulterior clarificată, iar prima echipă a clubului se va concentra de acum doar asupra planului sportiv. Din cauza dificultăților financiare ale clubului, suntem nevoiți să ajungem la o înțelegere cu o parte din componenții lotului și să încetăm în mod amiabil relațiile contractuale cu aceștia”, a declarat Iacob, pentru pagina de Facebook a clubului.

Dinamo a reziliat contractele cu Buhăescu și Fara

”În replică la informațiile apărute în presă cu privire la jucători cu care Dinamo dorește să ajungă la un acord pentru încetarea relațiilor contractuale, dezmințim ferm faptul că aceștia au fost inițiatori ai refuzului primei echipe de a participa la antrenamentul din dimineața zilei de luni, 16.01.2023.

ADVERTISEMENT

Decizia de a nu participa la antrenamentul respectiv a fost una colectivă, iar acea situație s-a rezolvat în cursul aceleiași zile. Dinamo are nevoie de liniște și de unitate.

Din postura de Administrator Special al clubului, voi face tot ceea ce ține de mine, în acest sens. Le mulțumim suporterilor pentru devotement, pentru dedicare și mai ales pentru susținerea financiară. Vom lupta pentru a readuce Dinamo acolo unde îi este locul”, a mai spus Vlad Iacob.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că 5 dintre cei mai exponențiali jucători de la Dinamo urmează să-și rezilieze cotractele. Lucru care s-a întâmplat deja cu atacantul Vasile Buhăescu și portarul Ștefan Fara. Ar urma în zilele următoare, conform listei negre a antrenorului Ovidiu Burcă, încă 3 jucători: Marius Tomozei, Gavrilă și Alin Dudea.

ADVERTISEMENT