Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Conducerea Universității Craiova lămurește misterul în cazul lui Jovan Markovic: ”Asta e greutatea lui optimă!” Video Exclusiv

Exclus din lot de Mirel Rădoi, atacantul Jovan Markovic este atent monitorizat de conducerea Universității Craiova în ceea ce privește greutatea corporală.
16.11.2022 | 15:05
Conducerea Universitatii Craiova lamureste misterul in cazul lui Jovan Markovic Asta e greutatea lui optima Video Exclusiv
Exclus din lot de Mirel Rădoi, atacantul Jovan Markovic este atent monitorizat de conducerea Universității Craiova în ceea ce privește greutatea corporală. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor, Mihai Rotaru, a dezvăluit la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI care este greutatea optimă a atacantului de 21 de ani.

Jovan Markovic, ținut din scurt de conducerea Universității Craiova

Omul care se află la conducerea Universității Craiova a recunoscut că în acest moment Jovan Markovic are kilograme în plus, însă este de părere că internaționalul român se află pe un trend bun, fiind în scădere.

ADVERTISEMENT

”Greutatea lui optimă este 89,5 kilograme. Noi l-am predat în luna iulie sau începutul lui august cu 89,3 kilograme. Atât avea atunci. În acest moment, Markovic are 92,1, față de acum o lună. Dar trecând acum trei săptămâni chiar la 93.

Deci, el a crescut de la 89,3 la 93, iar în ultimele 3 săptămâni a slăbit la 92,1. El este în acest moment cu 2 kilograme și ceva peste greutatea lui optimă. Asta este realitatea, dar cu un trend bun în sensul în care în ultimele 3 săptămâni a slăbit aproape un kilogram. Ne are voie să aibă peste greutatea optimă”, a declarat Rotaru, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS.

Jovan Markovic și-a botezat fiul după meciul cu Rapid

Jovan Markovic este unul dintre jucătorii pe care Mirel Rădoi a decis să-i lase în afara lotului la partida cu Rapid, din etapa a 18-a din SuperLiga. Ceilalți trei fotbaliști pedepsiți sunt Andrei Ivan, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă.

”De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Dacă cineva crede că din șase zile se poate antrena doar cinci, greșește. Pentru ziua aia în care nu se antrenează nu va juca și nu va face parte din grupul ăsta”, a fost explicația lui Rădoi pentru decizia în cazul atacantului.

ADVERTISEMENT

La doar câteva ore după ce a fost exclus din lot, atacantul Universității Craiova și-a botezat fiul, iar la petrecere au asistat și prietenii săi din familia „alb-albastră”. Din informațiile FANATIK, Mirel Rădoi a fost marele absent la eveniment, deoarece a decis să rămână la București, după partida cu Rapid, scor 2-2.

Mihai Rotaru anunță amenzi pentru Mirel Rădoi și Sorin Cârțu

Tot în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, patronul Mihai Rotaru s-a arătat deranjat de contrele avute prin intermediul televiziunilor de Mirel Rădoi și președintele Sorin Cârțu, anunțând amenzi pentru amândoi.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor se teme că, din cauza acestor discuții, în iarnă ar putea rata transferul unui jucător. Cu toate acestea, boss-ul ”alb-albaștrilor” a ținut să precizeze că scaunul antrenorului nu este în pericol.

ADVERTISEMENT