Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre în direct după reacția la nervi a lui Moruțan. ”Bravo lui! Sunt fanul lui”

Olimpiu Moruțan a avut o ieșire nervoasă după România - Kosovo 2-0, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA s-au contrat în direct. Unii au fost de acord cu jucătorul, alții nu.
16.09.2023 | 15:01
Contre in direct dupa reactia la nervi a lui Morutan Bravo lui Sunt fanul lui
Olimpiu Moruțan a avut o ieșire nervoasă după România - Kosovo 2-0, iar analiștii FANATIK SUPERLIGA s-au contrat în direct. Unii au fost de acord cu jucătorul, alții nu. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mijlocașul de la Ankaragucu a avut o contribuție importantă la deschiderea scorului reușită de Nicolae Stanciu, dar la interviul de după joc a avut o atitudine ironică și zeflemitoare la adresa celor care i-au criticat după meciul cu Israel.

Declarațiile lui Moruțan, motiv de contre la FANATIK SUPERLIGA

Analiștii emisiunii FANATIK SUPERLIGA prezenți în studio după întâlnirea România – Kosovo 2-0 au întors pe toate fețele cuvintele lui Olimpiu Moruțan și s-au contrat destul de tare. Dacă Adrian Ilie și Dănuț Lupu nu au fost de acord cu ieșirea fotbalistului, Robert Niță i-a dat perfectă dreptate.

ADVERTISEMENT

”Nu poți să apari tu jucător la televizor și să vorbești de altceva sau să fii ironic la adresa suporterilor sau a celor care comentează. Zicea Moruțan ironic că sunt slabi, dar nu-i face nimeni nicicum în momentul de față.

Ei trebuie să dovedească. Du-te acasă și refulează. Tu ca jucător te duci la televizor și dai răspuns? Să răspundă Federația, oamenii de acolo, nu tu ca jucător”, a declarat Adrian Ilie.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a continuat pe aceeași linie și s-a întrebat: ”Păi la prima greșeală pe care o va face, nu-l toacă?” Robert Niță a sărit imediat în apărarea lui Moruțan: ”Băi, Dane, tu vorbești care le răspundeai și antrenorilor? Acum vă supărați?”, iar Lupu i-a răspuns: ”Pe mine că mă înjurau 10.000 sau 50.000 tot aia era. Nu mă interesa, mă aplecam să mă închei la șireturi”.

Atitudinea lui Moruțan, văzută ca un semn de personalitate

Însă, Robert Niță a continuat să fie de partea jucătorilor echipei naționale și i-a încurajat pe aceștia să aibă personalitate și să răspundă oricui. ”Păi, bravo. Și ăsta de ce nu poate să vorbească? Nu, frate, lasă-i să vorbească, să aibă personalitate.

ADVERTISEMENT

Răspunde Moruțane, bravo! Aveți personalitate și răspundeți, și pe teren și în afara lui. A jucat bine Moruțan? Da. Bravo, mă. Ieși și răspunde. Eu sunt fanul lui Moruțan. Seamănă cu mine, și eu transpiram mai mult la declarații.

Să aibă personalitate și Stanciu, și Moruțan. Trebuie să vorbească când joacă unul bine. Cum i-a zis Țiți Dumitriu lui Adi Ilie: ‘Du-te tu și bate că ai dat 2 goluri. Dacă ratezi n-are nimic’. Când să vorbească, când calcă pe ea, când sunt slabi?”, a spus Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Robert Niță vrea cu orice preț la Euro 2024

Contrele dintre foștii fotbaliști au continuat. ”Moruțan a intrat foarte bine, la fel cum a făcut și cu Elveția. Mie îmi place de el ca jucător. Trebuie să arate acolo în teren toate lucrurile. După ce ne calificăm ar putea să mai răspundă”, a punctat Adi Ilie.

Însă, ultimul cuvânt pe această temă la FANATIK SUPERLIGA i-a aparținut tot lui Robert Niță: ”E greu și pentru ei, toată lumea îi toacă că nu sunt buni. După un meci bun nu poate să mai dea și ei un răspuns? Sunt mulți care nu vor să ne calificăm. I-ați auzit când au spus: ‘De ce să ne calificăm, să mergem acolo să ne facem de râs?’

Lasă să ne facem de râs. Eu vreau să mă duc în Germania și să râdă ăia de mine după ce ia bătaie echipa națională. Să zică: ‘Uite românul ăla, trei v-am dat, cinci’. Ok, bravo vouă, dar măcar să fiu acolo la masa bogaților. Nu mănânc cu ăia vită arsă, mănânc un cârnăcior”.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Contre din cauza lui Moruțan

ADVERTISEMENT