Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cornel Dinu, analiză înainte de Dinamo – Petrolul, primul meci fără “câini” pe stadion: “Va fi mult mai greu fără suporteri”

Înainte de meciul dintre Dinamo și Petrolul Ploiești, Cornel Dinu a făcut o analiză și a discutat și despre suspendarea grea primită de formația din Ștefan cel Mare.
29.03.2024 | 12:55
Cornel Dinu analiza inainte de Dinamo  Petrolul primul meci fara caini pe stadion Va fi mult mai greu fara suporteri
Cornel Dinu, reacție înainte de Dinamo - Petrolul. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Partida dintre Dinamo și Petrolul va avea loc luni, 1 aprilie, de la ora 20:30, pe stadionul Arcul de Triumf. Va fi primul duel al “câinilor” fără spectatori. După suspendarea de 4 etape primită în urma meciului disputat cu UTA Arad în ultima rundă din sezonul regular.

Cornel Dinu, analiză înainte de Dinamo – Petrolul, primul meci fără “câini” pe stadion: “Va fi mult mai greu fără suporteri”

Cornel Dinu a făcut o analiză înainte de meciul lui Dinamo cu Petrolul. Legenda “câinilor” este de părere că formația antrenată de Zeljko Kopic va avea o partidă foarte grea pe stadionul Arcul de Triumf. Acest lucru din cauza lipsei suporterilor.

ADVERTISEMENT

Astfel, Dinamo își va ispăși prima etapă din cele 4 cu suspendare. Runde în care echipa din Ștefan cel Mare nu va avea voie să evolueze pe teren propriu cu fani pe stadion.

Decizia a venit din partea Comisiei de Disciplină. Hotărâre luată în urma bătăilor dintre suporterii dinamoviști cu cei de la UTA Arad de pe stadion și din afara acestuia. Bătăi declanșate și de fanii CSA veniți să-i sprijine pe arădeni. Momentul a avut loc în ultima etapă a sezonului regular, iar arădenii au primit și ei aceeași suspendare.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, pentru Dinamo decizia FRF nu este deloc prielnică. În lupta “câinilor” de a rămâne în prima ligă suporterii aveau un rol important. Fanii ajutau foarte mult din punct de vedere moral echipa.

“O să fie o întâlnire echilibrată din toate punctele de vedere, chiar dacă se va respecta această decizie. Sugestia unor pedepse atât de grave n-a venit de aici, ci este venită din afară, de la forurile internaționale.

ADVERTISEMENT

Se aplică o măsură superioară legii. De aceea cred că din punctul acesta de vedere Dinamo va avea un meci mult mai greu fără suporteri, decât dacă i-ar fi avut alături de ei în tribună”, a spus Cornel Dinu, la FANATIK SUPERLIGA.

Cornel Dinu, despre suspendarea de 4 etape a lui Dinamo

“Aici lucrurile capătă două aspecte. Și chiar am niște informații în acest sens. Pedeapsa e destul de gravă, aspră, care aduce niște prejudicii și echipei. Aceasta e dictată mult mai de sus decât România.

ADVERTISEMENT

Pentru că se știe că în partea asta a Europei s-a cam sărit calul așa-zisei bune-cuviințe în tribune și tot felul de agresivități, petarde, bătăi și atunci se încearcă un exemplu. Și atunci problema este că este un exemplu care pedepsește o masă de suporteri”, a declarat Cornel Dinu, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Analiza lui Cornel Dinu înainte de Dinamo - Petrolul

ADVERTISEMENT