Sport

Cornel Dinu, discurs agresiv după Sheriff – Farul 3-0. A desfiinţat un jucător

Cornel Dinu nu a avut milă de campioana României după meciul Sheriff - Farul 3-0, care a însemnat eliminarea încă din primul tur preliminar al Champions League.
19.07.2023 | 13:01
Cornel Dinu discurs agresiv dupa Sheriff  Farul 30 A desfiintat un jucator
Cornel Dinu nu a avut milă de campioana României după meciul Sheriff - Farul 3-0, care a însemnat eliminarea încă din primul tur preliminar al Champions League. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Marinarii” au plecat cu avantajul unui 1-0 obținut în tur, dar formația din Moldova a restabilit egalitatea la general în finalul primei reprize și apoi s-a desprins clar în prelungiri când a mai marcat de două ori.

Cornel Dinu, reacții dure după Sheriff – Farul 3-0

La finalul partidei Sheriff – Farul 3-0, din manșa secundă a turului întâi preliminar al Champions League, Cornel Dinu a avut un discurs agresiv la adresa formației lui Gică Hagi și l-a desființat pe mijlocașul Andrei Artean.

ADVERTISEMENT

”Nicio secundă nu am crezut, aşa cum este campionatul nostru, că Farul o să se califice la Tiraspol. Eu atrag atenţia de foarte mult timp că Farul este vulnerabilă în defensivă. Sunt jucători uşor de depăşit. Ceea ce s-a întâmplat, cu prisosinţă.

Artean, practic, e un jucător mediocru. S-a văzut când, practic, nişte jucători cu şcoala la zi s-au distrat cu apărătorii noştri. Ultimele două goluri sunt marcate… Parcă era în copilăria noastră, când jucam a patra cu a şaptea şi ne bătea a şaptea”, a declarat Dinu, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Scandal după eliminarea din Champions League

Farul nu a contat pe plan ofensiv în partida retur cu Sheriff Tiraspol. Mai mult decât atât, „marinarii” au cedat în defensivă în prelungiri, iar moldovenii au înscris de două ori. Gică Hagi consideră că echipa a arătat în meciul cu Sheriff cea mai proastă versiune a sa.

După meci a fost scandal la Tiraspol. Tatăl lui Enes Sali a sărit la gâtul lui Gică Hagi pentru că tânărul fotbalist nu a fost folosit de “Rege” în confruntarea cu Sheriff, ameninţând că va pleca din ţară alături de fiul său.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul în vârstă de 17 ani este născut în Toronto şi a fost junior la FC Barcelona înainte de a ajunge la Academia lui Hagi. Familia jucătorului a părăsit Canada şi a venit alături de cel mic, în România.

Pentru Farul urmează duelul de pe teren propriu cu FC Voluntari, sâmbătă, 22 iulie, de la ora 18:30, din etapa a 2-a din SuperLiga. Ulterior, campioana României va juca manșa tur din al doilea tur preliminar al UEFA Conference League.

ADVERTISEMENT

Constănțenii vor întâlni în această fază a competiției pe Urartu. Campioana Armeniei a pierdut dramatic la loviturile de departajare confruntarea cu bosniacii de la Zrinjski din turul 1 preliminar al Champions League.

ADVERTISEMENT