Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj a analizat arbitrajul de la Universitatea Craiova – Farul 1-2 şi consideră că Bancu trebuia eliminat: “Nu laşi niciodată jocul să continue”. Exclusiv

Cristi Balaj a analizat arbitrajul de la meciul Universitatea Craiova - Farul 1-2. Fostul mare arbitru a declarat că Bancu trebuia eliminat în prima repriză, la o simulare.
13.04.2024 | 00:20
Cristi Balaj a analizat arbitrajul de la Universitatea Craiova  Farul 12 si considera ca Bancu trebuia eliminat Nu lasi niciodata jocul sa continue Exclusiv
Cristi Balaj a analizat arbitrajul de la Universitatea Craiova - Farul 1-2 şi consideră că Bancu trebuia eliminat: "Nu laşi niciodată jocul să continue". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova este în cădere liberă şi a suferit a treia înfrângere consecutivă în SuperLiga, scor 1-2 cu Farul Constanţa. Oltenii au condus cu 1-0, dar “dubla” lui Cojocaru a adus victoria lui Hagi.

Cristi Balaj a analizat arbitrajul de la Universitatea Craiova – Farul 1-2 şi consideră că Bancu trebuia eliminat

Cristi Balaj a analizat arbitrajul de la Universitatea Craiova – Farul în direct la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1. Fostul mare arbitru l-a lăudat pe Marcel Bîrsan, cu o virgulă, a ezitat să îi arate al doilea cartonaş galben lui Nicuşor Bancu, la o simulare din prima repriză:

ADVERTISEMENT

“Una peste alta, arbitrajul a fost bun. Dacă există un contact, este în afara careului. Dar trebuie să specificăm, în primă fază contactul este corect, iar dacă apare ulterior, nu este sancţionabil. 

Fiind o intervenţie la minge, cu un contact întâmplător ulterior, nu se sancţionează atâta timp cât nu e necesară o măsură disciplinară. Dacă ar fi sancţionat, locul unde s-a comis greşeala este locul primului contact.

ADVERTISEMENT

“Din punctul meu de vedere este o simulare”

Este mai aproape de adevăr să nu fi intervenit arbitrul. În minutul 84 au anulat corect golul Farului. A mai fost o situaţie în prima repriză, când un apărător a căzut, iar în asemenea situaţii, niciodată arbitrul nu lasă jocul să continue.

Ori este fault, ori este simulare. Din punctul meu de vedere este o simulare (n.r. la Bancu). În acea situaţie, nu ai voie să laşi locul să continue. Ori este fault, ori este simulare”, a spus Balaj la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT

Oltenii tremură pentru Europa!

Universitatea Craiova tremură pentru un loc în cupele europene. Oltenii au ieşit din cursa pentru cele două trofee interne într-un interval de o săptămână şi jumătate, fiind eliminaţi din Cupă de Oţelul.

Acum, după înfrângerile consecutive din play-off cu FCSB şi Farul Constanţa, echipa pregătită de Dragoş Bon este în pericol să rateze Europa, patru echipe fiind în luptă pentru cele două locuri.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a alunecat pe locul trei, cu 31 de puncte, la egalitate cu CFR Cluj, care are un meci mai puţin disputat. Farul s-a apropiat la două puncte de olteni, iar Rapid are trei puncte în minus şi un meci mai puţin.

ADVERTISEMENT