Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cristi Balaj critică arbitrajul lui George Găman de la Petrolul – CFR Cluj: ”Penalty clar pentru noi, am suspiciuni la golul lui Bîrligea”. Video Exclusiv

Cristi Balaj i-a reproșat la FANATIK SUPERLIGA arbitrului George Găman două decizii importante luate în partida Petrolul - CFR Cluj.
28.02.2023 | 13:28
Cristi Balaj critica arbitrajul lui George Gaman de la Petrolul  CFR Cluj Penalty clar pentru noi am suspiciuni la golul lui Birligea Video Exclusiv
Cristi Balaj i-a reproșat la FANATIK SUPERLIGA arbitrului George Găman două decizii importante luate în partida Petrolul - CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cele două faze incriminate sunt un penalty neacordat campioanei României în prima repriză, după ce mingea l-a atins în mână, în careu, pe Mataus, și golul validat lui Bîrligea în partea secundă, deși mingea l-a lovit pe atacant în mână înainte de a ajunge în poartă.

George Găman, criticat de Cristi Balaj după meciul Petrolul – CFR Cluj

Într-o intervenție telefonică la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Balaj a pus tunurile pe arbitrul George Găman pentru modul în care a interpretat cele două momente cruciale ale întâlnirii Petrolul – CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

”A fost mai greu decât o arată scorul. Cei de la Petrolul au jucat bine, mai ales în prima repriză, dar băieții noștri au ieșit mult mai motivați după pauză. Au fost foarte supărați și pe decizia arbitrului. Din punctul meu de vedere a fost lovitură de pedeapsă pentru că jucătorul își mărește suprafața corpului.

Chiar dacă Janga șterge, nu că îi deviază mult traiectoria, chiar dacă ar fi atins mingea cu capul, atât timp cât jucătorul apărător știa și a văzut că vine mingea în acea direcție și-a asumat un risc depărtând mâinile de corp, legile jocului spun că trebuie sancționat. Nu întâmplător Hațegan l-a chemat să vadă faza, dar a fost decizia arbitrului”, a declarat Balaj. VEZI VIDEO AICI

ADVERTISEMENT

Golul lui Bîrligea trebuia anulat

Președintele campioanei României a recunoscut cu fair-play că golul marcat de Daniel Bîrligea ar fi trebuit anulat pentru henț. ”Cum de altfel, în repriza a doua, văzând reluările, am avut anumite suspiciuni la golul înscris de Bîrligea. În situația în care precis mingea îl atinge la cot sau la mână, golul ar trebui anulat.

Repet, în situația în care există această convingere. Nu știu ce reluări au văzut arbitrii. Am întâlnit situații în care arbitrii au avut reluări pe care noi telespectatorii nu am avut posibilitatea să le vedem.

ADVERTISEMENT

Bineînțeles că sunt mulțumit că am dat cinci goluri, dar sunt supărat că am luat două. A apărut acea relaxare pe final. Sunt convins că Dan Petrescu va discuta cu jucătorii. Totuși, suntem CFR Cluj și trebuie să ne respectăm blazonul, ori unul dintre punctele noastre forte este că primim foarte greu gol”, a spus Balaj, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Balaj s-a plâns de gazonul de la Ploiești

În final, Cristi Balaj a ținut să precizeze faptul că gazonul de pe stadionul ”Ilie Oană” a fost extrem de dificil, dar a ținut să-i felicite pe organizatori susținând că știe cât este de greu să ai o suprafață de joc bună la acest moment al anului.

ADVERTISEMENT

”Un gazon dificil, dar gazdele au făcut tot ce a depins de ei pentru a aduce suprafața gazonului în condiții cât mai bune și îi felicit. Dar chiar și așa a fost greu. Noi știm ce înseamnă acest lucru, pentru că și noi am fost pățiți.

Atât timp cât se fac eforturi pentru a aduce un gazon cât mai bun în această perioadă, mai ales că vorbim de un teren unde sunt foarte multe partide, trebuie să feliciți chiar dacă nu vorbim de o suprafață de joc cu care să ne mândrim în SuperLiga.

Din ce am înțeles vor schimba gazonul. Este imperativ acest lucru și când vor găsi posibilitatea sunt convins că vor apărea modificări la nivelul gazonului”, a încheiat Balaj, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nu uitați că puteți urmări Fanatik SuperLiga de luni până vineri, începând de la ora 10:30, cu Horia Ivanovici și Ioana Cosma prezentatori. Cea mai tare emisiune de sport din România este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: