Sport

Cristi Balaj se bucură după transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid: ”Cât mai mult profit”

Cristi Balaj analizat transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid și crede că mutarea mijlocașului kosovar este una benefică pentru CFR Cluj.
05.01.2024 | 23:16
Cristi Balaj se bucura dupa transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid Cat mai mult profit
Cristi Balaj analizat transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid și crede că mutarea mijlocașului kosovar este una benefică pentru CFR Cluj. Sursă foto: Flaviu BUBOI/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Achiziționarea jucătorului de 25 de ani de către formația giuleșteană a fost anunțată în exclusivitate de FANATIK, iar apoi a fost confirmată de ambele părți. Mai întâi de Neluțu Varga, patronul din Gruia, și apoi de clubul de lângă Podul Grant.

Transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid, comentat de Cristi Balaj

Ardelenii l-au cedat pe Ermal Krasniqi la Rapid în schimbul sumei de 1.000.000 de euro, plus 20% dintr-un eventual transfer, iar suma obținută a fost una pe placul președintelui Cristi Balaj.

ADVERTISEMENT

În doar un an de zile, CFR Cluj a reușit să obțină cu mijlocașul kosovar un profit de 800.000 de euro la prima strigare. Oficialul și-ar dori ca gruparea din Gruia să aibă cât mai multe astfel de afaceri pe profit.

”Mi-aș dori să avem cât mai mulți jucători la care să avem un profit cel puțin cât a fost cel de pe urma lui Krasniqi. Îi mulțumim pentru activitatea la clubului nostru și îi dorim succes.

ADVERTISEMENT

Sunt mai mulți factori pentru evoluțiile șterse. Accidentări, concurență, sistemul de joc, el fiind folosit pe mai multe poziții. Cu toate acestea s-a făcut remarcat în fiecare meci. La fel ca în cazul Petrila, cred că cei de la Rapid vor fi mulțumiți de transfer”, a declarat Balaj, pentru prosport.ro.

Cine mai pleacă de la CFR Cluj în această iarnă

Întrebat dacă nu cumva este periculos faptul că CFR Cluj și-a întărit o rivală la titlu prin transferul lui Ermal Krasniqi la Rapid, Cristi Balaj a spus că o concurență puternică în plan intern aduce rezultate mai bune în competițiile din Europa.

ADVERTISEMENT

”Ideea noastră, ca să reușim pe plan internațional trebuie să fim premianți într-o clasă de olimpici. Cu cât echipele românești sunt mai puternice, cu atât vom fi mai competitivi”, a afirmat președintele ardelenilor.

După ce i-a reziliat contractul lui Yevhen Konoplyanka, FANATIK a aflat numele jucătorilor care urmează să o părăsească pe CFR Cluj. Pe lista neagră a lui Neluțu Varga se mai află Ziv Morgan, Luca Juricic și Cristi Bălgrădean.

ADVERTISEMENT

La capitolul sosiri, oficialii din Gruia au dat o mare lovitură. Transferul lui Omar El Kaddouri este ca și realizat, așa cum a aflat FANATIK. Jucătorul a ajuns deja la Cluj pentru vizita medicală și apoi va semna un contract valabil pentru următorii trei ani.

ADVERTISEMENT
Tags: