Sport

A jucat în FCSB – U Craiova 4-1, dar nu rămâne sub comanda lui Todoran! Merge împrumut în Liga 1. Exclusiv

Cristi Dumitru a jucat 22 de minute în FCSB - U Craiova 4-1, însă va fi trimis sub formă de împrumut la o echipă din Liga 1.
27.07.2021 | 10:11
A jucat in FCSB  U Craiova 41 dar nu ramane sub comanda lui Todoran Merge imprumut in Liga 1 Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat unde va fi trimis sub formă de împrumut Cristi Dumitru, fotbalist care a prins 23 de minute în tricoul celor de la FCSB în actualul sezon. Atacantul de 19 ani va evolua tot în Liga 1, la o echipă unde poate să capete mai mult timp de joc.

Cristi Dumitru, împrumutat de FCSB la FC Argeş

Din informaţiile FANATIK, Cristi Dumitru va fi împrumutat de FCSB la FC Argeş, echipă unde a mai fost trimis în a doua parte din sezonul 2020-2021. În Trivale, fotbalistul de 19 ani a fost titular şi a marcat 3 goluri în 24 de meciuri.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Andrei Prepeliţă şi-a dorit ca jucătorul să revină la FC Argeş, iar Cristi Dumitru a acceptat să meargă împrumut la formaţia piteşteană, unde are şanse mai mari să joace.

Cristi Dumitru este un produs al academiei lui FCSB şi a evoluat, de-a lungul timpului, în 13 meciuri pentru “roş-albaştri”. Atacantul a înscris 3 goluri, dintre care unul l-a reuşit împotriva lui Dinamo, în turul semifinalelor Cupei României din sezonul 2019-2020. În aceeaşi stagiune, tânărul fotbalist a marcat şi în Europa League, în returul cu Milsami Orhei.

ADVERTISEMENT

Vinicius completează campania de transferuri a verii la FCSB

După ce a pierdut din nou titlul în faţa lui CFR Cluj, FCSB s-a întărit pentru un sezon în care obiectivele sunt locul 1 în campionat şi calificarea în grupele UEFA Europa Conference League. FANATIK a anunţat în exclusivitate că Vinicius va semna cu trupa lui Dinu Todoran, iar fundaşul brazilian a ajuns luni la Bucureşti.

Andrei Dumiter s-a transferat recent la FCSB şi a debutat în derby-ul cu U Craiova. Atacantul adus de la Sepsi va câştiga 9.000 de euro pe lună în tricoul “roş-albastru”, în timp ce trupa covăsneană a încasat 350.000 de euro şi a păstrat 20% dintr-un viitor transfer.

ADVERTISEMENT

Tot în atac, Gigi Becali l-a adus pe Zdenek Ondrasek, mutare anunţată în exclusivitate de FANATIK. Atacantul ceh nu l-a convins pe patronul FCSB, după primul meci, însă acesta a anunţat că-i mai dă câteva şanse să-şi demonstreze valoarea.

Mutări importante şi în apărare: Creţu şi Vucur au venit în vară

Alexandru Creţu a fost prima mutare făcută de FCSB în această vară, transfer anunţat în exclusivitate de FANATIK. Internaţionalul român a fost integralist în primele trei meciuri ale vicecampioanei României din actualul sezon.

ADVERTISEMENT

Stipe Vucur a fost al doilea fundaş central transferat de FCSB. Adus de la Hallescher, echipă din liga a treia germană, fotbalistul de 29 de ani a jucat 2 meciuri în actualul sezon, ratând duelul cu Şahtior Karagandy.

FCSB se pregăteşte de returul din Europa şi e cu gândul la următorul adversar

FCSB a învins-o pe Şahtior Karagandy, scor 1-0, în manşa tur din turul 2 preliminar al UEFA Europa Conference League şi urmează să dispute joi, de la ora 16:00, meciul retur. Din cauza restricţiilor din Kazahstan, meciul se va disputa la Erevan, astfel că “roş-albaştrii” au evitat o deplasare obositoare.

Dacă va trece de trupa din Kazahstan, FCSB se va duela cu Kolos Kovalivka în turul 3 preliminar al UEFA Europa Conference League. Până la meciul tur cu echipa ucraineană, trupa lui Dinu Todoran îşi va afla luni, 2 august, posibilul adversar din play-off.


  • (P) Cota BETANO Șahtior Karagandy – FCSB: 1,44 este cota pentru „sub 3,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: