Sport

Cristi Ganea, mesaj emoționant după transferul la FCSB: ”Vă doresc tuturor cele bune”

Cristi Ganea a ales să plece de la Panathinaikos și să vină la FCSB, iar acum a avut mesaj emoționant pentru gruparea elenă.
07.09.2023 | 17:32
Cristi Ganea mesaj emotionant dupa transferul la FCSB Va doresc tuturor cele bune
Cristi Ganea a ales să plece de la Panathinaikos și să vină la FCSB, iar acum a avut mesaj emoționant pentru gruparea elenă. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate momentul în care fundașul stânga a reziliat înțelegerea cu trupa din Atena. Între timp, jucătorul a și semnat cu vicecampioana României și a efectuat primul antrenament.

Mesajul lui Cristi Ganea pentru Panathinaikos după transferul la FCSB

Cristi Ganea a ajuns la FCSB după trei ani petrecuți în Grecia, doi la Aris Salonic și unul la Panathinaikos. Deși a jucat destul de puțin la gruparea din Atena, fotbalistul de 31 de ani a avut multe amintiri frumoase acolo și a ținut să transmită un mesaj de inimă pentru cei de la ”Pao”.

ADVERTISEMENT

”Am venit la Panathinaikos cu mult entuziasm, pentru a juca pentru suporteri, istorie și antrenor, dar uneori când ne facem planuri, Dumnezeu zâmbește. Vreau să le mulțumesc tuturor din familia verde pentru că m-au acceptat și mi-au dat onoarea de a purta tricoul verde chiar și în ocazii limitate.

Antrenorul (șeful) și asistenților lui pentru că m-au ales pe mine, toți jucătorii pentru că m-au făcut să mă simt ca acasă din prima zi și fanilor pentru susținere. Cu toate acestea, cea mai mare mulțumire a mea se adresează medicilor (în special Panagiotis), pentru că au fost atât de grijulii, profesioniști și atenți în cel mai dificil moment al vieții mele de fotbalist.

ADVERTISEMENT

Vă doresc tuturor cele bune, să creșteți împreună și să continuați să vă dezvoltați până când acest mare club va avea succesul pe care îl merită. Pentru mine acum este timpul să mă concentrez pe noi obiective și noi ambiții într-un alt club mare. Mulțumesc pentru tot, Panathinaikos”, a scris Ganea pe contul de Instagram.

Becali este cel care a insistat pentru Ganea

Invitat special la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, avocatul Cristian Cernodolea, care reprezintă interesele sportive ale lui Cristi Ganea, a vorbit despre problema de sănătate pe care a avut-o jucătorul după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19.

ADVERTISEMENT

Cernodolea a explicat că negocierile de reziliere a contractului lui Ganea cu Panathinaikos au fost destul de complicate și a dezvăluit faptul că fundașul stânga va avea un salariu bun pentru campionatul României.

Gigi Becali este cel ce l-a dorit insistent pe Cristian Ganea, jucător pe care îl apreciază încă de când acesta juca la Viitorul Constanța, actuala Farul. Becali a spus la FANATIK SUPERLIGA că are jucători pe care îi apreciază foarte mult și pe care îi transferă atunci când are această posibilitate.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul ”roș-albaștrilor” am precizat că Ganea a venit pentru a-l suplini pe Risto Radunovic și spune că combinația dintre Ganea și Pantea este o ”bombă atomică”. Cu toate acestea, Becali spune că Radunovici și Ganea ar putea deveni rezerve dacă Ionuț Panțîru va reveni pe teren și va demonstra că este mai bun decât aceștia.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT