Sport

Cristiano Ronaldo, detalii despre starea sa și echipa la care va juca din sezonul viitor: “Așteptările mele erau puțin diferite”

În ultima perioadă s-a scris tot mai mult despre o revenire a lui Cristiano Ronaldo în Europa, dar portughezul a anunțat că va rămâne la Al Nassr.
04.06.2023 | 11:21
Cristiano Ronaldo detalii despre starea sa si echipa la care va juca din sezonul viitor Asteptarile mele erau putin diferite
În ultima perioadă s-a scris tot mai mult despre o revenire a lui Cristiano Ronaldo în Europa, dar portughezul a anunțat că va rămâne la Al Nassr. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Superstarul în vârstă de 38 de ani a fost implicat în mai multe scandaluri pe finalul sezonului din Arabia Saudită, iar faptul că a ratat câștigarea titlului a dat apă la moară celor care alimentau zvonurile că va pleca din Golf.

Cristiano Ronaldo va rămâne la Al Nassr

Imediat după încheierea sezonului în Arabia Saudită, Cristiano Ronaldo a oferit un interviu în presa locală în care a pus capăt oricărei discuții legate de plecarea sa și a anunțat că își va continua cariera la Al Nassr, alături de care mai are doi ani de contract.

ADVERTISEMENT

”Campionatul este foarte bun, însă cred în continuare că avem șanse mari să mai creștem. Liga de aici este competitivă, sunt echipe bune, cu jucători arabi buni. Mai trebuie lucrat la infrastructură puțin, chiar și la arbitri, la tehnologia VAR. Ar trebui să fie puțin mai rapidă.

Dar sunt fericit aici și vreu să rămân aici. Da, voi rămâne. Din punctul meu de vedere, dacă cei din Arabia Saudită vor continua treaba aceasta în următorii cinci ani, atunci campionatul de aici poate fi în Top 5 ligi din lume”, a declarat Ronaldo, conform publicației Hindustan Times.

ADVERTISEMENT

Ronaldo, nemulțumit de ratarea titlului

În ciuda laudelor pe care le-a adus campionatului din Arabia Saudită, fotbalistul portughez nu a putut să-și ascundă frustrarea că nu a reușit să câștige titlul cu Al Nassr, chiar la primul lui sezon.

”Așteptările mele erau puțin diferite. Să fiu sincer, speram să câștig ceva în acest sezon, însă nu mereu reușești ceea ce îți dorești. Avem nevoie de pasiune și perseverență pentru a atinge cele mai bune rezultate.

ADVERTISEMENT

Cred că în sezonul următor ne vom îmbunătăți foarte mult, așa cum s-a întâmplat și în ultimele 5-6 luni. Chiar și campionatul s-a îmbunătățit. Uneori e nevoie de timp, însă trebuie să credem în obiectivele noastre pentru că orice este posibil.

Speram să câștig un trofeu anul acesta, însă nu am reușit. Sunt foarte optimist pentru sezonul următor și încrezător că lucrurile se vor schimba și că ne vom descurca mai bine”, a mai spus Cristiano Ronaldo.

ADVERTISEMENT

Însă, sezonul viitor starul portughez va avea o misiune și mai dificilă pentru a aduce titlul în vitrina lui Al Nassr. Și asta deoarece se vehiculează că marele său rival Leo Messi a semnat deja cu Al Hilal, iar atacantul Karim Benzema și-a dat acordul pentru a merge la actuala campioană, Al Ittihad.

ADVERTISEMENT