Sport

Cristiano Ronaldo, decizie radicală după ce Mason Greenwood a fost arestat. Ce a făcut starul portughez

Mason Greenwood a fost arestat după ce iubita sa a dezvăluit că a bătut-o și violat-o, iar Cristiano Ronaldo nu a rămas impasibil la acest subiect și a decis să-l pună la punct pe tânărul fotbalist.
01.02.2022 | 10:49
Cristiano Ronaldo decizie radicala dupa ce Mason Greenwood a fost arestat Ce a facut starul portughez
Mason Greenwood a fost arestat după ce iubita sa a dezvăluit că a bătut-o și violat-o, iar Cristiano Ronaldo nu a rămas impasibil la acest subiect și a decis să-l pună la punct pe tânărul fotbalist. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Harriet Robson a publicat pe rețelele de socializare un film din care se vede că îi curge sânge din buza spartă și poze cu picioarele și mâinile ei pline de vânătăi.

Poliția engleză s-a sesizat imediat în acest caz și tânărul fotbalist de la Manchester United a fost reținut.

ADVERTISEMENT

Arestarea lui Mason Greenwood l-a înfuriat pe Cristiano Ronaldo

După ce teribila veste a arestării lui Mason Greenwood a picat ca un trăsnet în Anglia, Cristiano Ronaldo a făcut un gest care arată încă o dată că la Manchester United sunt probleme foarte mari și care au dus la rezultatele modeste din acest sezon.

Starul portughez pare să nu-i acorde niciun fel de circumstanțe atenuante coechipierului său și a luat decizia de a nu-l mai urmări pe rețelele de socializare. Este un gest care dă apă la moară celor care spun că vestiarul lui Manchester United este rupt în două.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului spaniol Marca, vedeta de pe Old Trafford a fost primul care hotărât să-l excludă pe Greenwood, iar la scurt timp a fost urmat și de alți veterani ai lotului, precum David De Gea, Paul Pogba, Marcus Rashford, Phil Jones și Edinson Cavani.

Manchester United l-a scos din lot până la încheierea anchetei

Chiar dacă Mason Greenwood se află într-o situație dificilă și ar putea ajunge chiar după gratii, sunt și coechipieri care îi sunt alături. Între cei care încă nu l-au scos de la favoriți pe rețelele de socializare sunt Juan Mata, Dean Henderson, Raphael Varane și Bruno Fernandes.

ADVERTISEMENT

Atacantul de 20 de ani nu a răspuns la acuzații, dar internauții care au văzut imaginile respective nu au nici cel mai mic dubiu că Greenwood este vinovat de situația creată. De menționat că de pe conturile de Instagram ale jucătorului și iubitei sale au dispărut pozele ”de cuplu”.

Clubul Manchester United a anunţat că, deocamdată, jucătorul nu va reveni la antrenamente sau la meciuri. Gruparea de pe Old Trafford a precizat că ”nu acceptă violenţa de niciun fel”, dar nu va face niciun comentariu până când ”faptele nu vor fi stabilite”.

ADVERTISEMENT

Greenwood, copilul rebel al lui Manchester

Nu este prima dată când Mason Greenwood este implicat într-un scandal. Pe 7 septembrie 2020  a fost exclus din lotul naţionalei împreună cu Phil Foden pentru încălcarea protocolului sanitar. Mai precis, cei doi au invitat două fete în hotelul naţionalei.

După o săptămână, au apărut imagini în care atacantul englez este suprins inhalând gaz ilariant, al şaptelea cel mai popular drog de pe planetă. Incidentul s-a petrecut înainte de meciul de debut al lui Greenwood la naţională, într-un apartament din Manchester.

Dar el nu este singurul fotbalist din Premier League care se confruntă cu acuzații de viol. În ultimii ani, Anglia a fost zguduită de scandalurile în care au fost implicați Bengamin Mendy, Gylfi Sigurdsson sau Yves Bissouma.

ADVERTISEMENT