Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cu care dintre Craiove ținea Ilie Balaci? Sorin Cârțu știe exact ce s-a întâmplat

Sorin Cârțu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cu ce echipă a Craiovei ținea regretatul Ilie Balaci și cum vedea acesta disputa dintre cele două tabere rivale.
14.11.2023 | 07:47
Cu care dintre Craiove tinea Ilie Balaci Sorin Cartu stie exact ce sa intamplat
Sorin Cârțu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cu ce echipă a Craiovei ținea regretatul Ilie Balaci și cum vedea acesta disputa dintre cele două tabere rivale. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Legendarul Sorin Cârțu a împlinit 68 de ani chiar în ziua meciului pe care Universitatea l-a avut cu Dinamo. Fostul fotbalist, antrenor și conducător a fost sărbătorit chiar la stadion, așa cum FANATIK a prezentat în exclusivitate.

Alegerea lui Ilie Balaci în conflictul dintre cele două Craiove, explicat de Sorin Cârțu

Într-o intervenție prin Skype la cea mai nouă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA,  Sorin Cârțu a mărturisit că Ilie Balaci ținea cu Universitatea Craiova, dar era apropiat și de clubul patronat de Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT

”Balaci ținea cu noi. Ilie, și ca mine, și ca toți, noi nu putem să uităm că am jucat pentru Clubul Sportiv Universitatea Craiova. Iar Clubul Sportiv Universitatea Craiova este la momentul ăsta aici, la Universitatea Craiova. Noi nu putem să spunem de Fotbal Club, noi la clubul respectiv am jucat.

El era apropiat și de partea asta a echipei lui Mititelu pentru că era într-un anturaj de prieteni care sunt cu Mititelu. Normal că nu ai cum să nu recunoști acest adevăr clar, realist despre ceea ce au spus cu Clubul Sportiv Universitatea.

ADVERTISEMENT

Nu avea nicio îndoială în sensul ăsta. Dar nu însemna că îi ignora pe ceilalți sau nu le recunoștea niște merite. Pentru că într-un fel nu ai de ce să nu te gândești că e în partea cealaltă echipa lui Mititelu e întreținută de un om care bagă niște bani, astea nu i le poate lua nimeni.

Eu i-am imputat pentru ce s-a întâmplat în timp. Când a luat echipa și a dus-o la Severin, când a falimentat-o, când a închis stadionul. Eu nu pot să îi iert astea. Bine, le iert, dar nu pot să le uit”, a declarat Cârțu, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mititelu jr. s-a supărat pe Rotaru

Adrian Mititelu jr. i-a oferit o replică extrem de dură lui Mihai Rotaru la FANATIK SUPERLIGA, după ce familia sa a fost jignită grobian la derby-ul Universitatea Craiova – FC U Craiova.

Fiul patronului de la FC U l-a atacat pe patronul rivalilor respinge idea unei fuziuni între cele două echipe din Craiova. El s-a supărat după ce Mihai Rotaru a acuzat un blat în 2009, la un meci dintre FC Vaslui și Craiova.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Cu cine ținea Ilie Balaci dintre cele două Craiove

ADVERTISEMENT