Simona Halep

Cui i-a dedicat Simona Halep victoria din meciul cu Amanda Anisimova: ”Sunt foarte fericită pentru evoluţia mea”

02.10.2020 | 20:10
Cui ia dedicat Simona Halep victoria din meciul cu Amanda Anisimova Sunt foarte fericita pentru evolutia mea
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep i-a dedicat lui Darren Cahill victoria din meciul cu Amanda Anisimova, din turul 3 de la Roland Garros.

Antrenorul australian a împlinit chiar astăzi vârsta de 55 de ani și a primit cadou de la fostul lider WTA o nouă prestație de vis.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră i-a predat o adevărată lecție de tenis puștoaicei de 19 ani, pe care a învins-o cu un sec 6-0, 6-1, după doar 55 de minute.

Simona Halep, dedicație specială după victoria cu Amanda Anisimova

Simona Halep nu a scăpat prilejul de a-i dedica victoria cu Amanda Anisimova și calificarea în optimile de finală antrenorului Darren Cahill, omul care se află în spatele performanțelor uriașe reușite de româncă.

ADVERTISEMENT

”La mulţi ani! Nu-i un cadou rău, nu-i aşa D?! Sunt foarte fericită pentru evoluţia mea de astăzi”, a scris Simona Halep pe pagina Facebook în ziua în care australianul sărbătorește împlinirea a 55 de ani.

Happy Birthday! Not a bad gift, right D?! So happy with my performance today ?❤️ROLAND-GARROS

Geplaatst door Simona Halep op Vrijdag 2 oktober 2020

Răspunsul lui Darren Cahill a venit la scurt timp pe contul de Twitter: ”Bine jucat Simo! Mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase în special celor care vin din România. Voi sunteți cam nebuni, nu Simona Halep?”

ADVERTISEMENT

Pentru calificarea în optimile de finală la Roland Garros, Simona Halep a încasat un cec în valoare de 189.000 de euro. În plus, românca a primit 240 de puncte WTA.

FANATIK.RO a participat la conferința de presă online a Simonei Halep de la Paris. Lăudată de jurnaliștii din întreaga lume, Simona a fost tot timpul zâmbitoare. A explicat că este mult mai relaxată, că a înțeles pe timpul pandemiei că problemele sunt în viața de zi cu zi, nu în turneele de tenis.

ADVERTISEMENT

În optimile de la Roland Garros 2020, Simona Halep o va înfrunta pe Iga Swiatek, locul 53 în clasamentul WTA. Poloneza este una dintre cele mai bune jucătoare din noua generație. Totuși, românca o învingea de o manieră categorică în urmă cu un an, tot în turul 4 la French Open. A fost atunci 6-1, 6-0, același scor pe care l-a încasat Amanda Anisimova în partida de vineri.

ADVERTISEMENT