Fotbal international

Cum a câștigat Lionel Messi 1,77 milioane de dolari înainte de Argentina – Croația din semifinalele Cupei Mondiale

Lionel Messi a dat o lovitură financiară înainte de Argentina - Croația din semifinalele Cupei Mondiale. Starul argentinian a încasat 1,77 milioane de dolari.
13.12.2022 | 10:00
Cum a castigat Lionel Messi 177 milioane de dolari inainte de Argentina  Croatia din semifinalele Cupei Mondiale
Lionel Messi a încasat 1,77 milioane de dolari înainte de Argentina - Croația din semifinalele Cupei Mondiale. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Lionel Messi se află față în față cu istoria la Cupa Mondială din Qatar. Superstarul lui PSG este aproape să cucerească primul titlul mondial alături de naționala Argentinei. Fotbalistul echipei lui Lionel Scaloni este preocupat și de zona financiară înainte de meciul din penultimul act cu Croația.

Lionel Messi a câștigat 1,77 milioane de dolari din reclame înainte de Argentina – Croația de la Cupa Mondială

Lionel Messi este al treilea pe lista celor mai bine plătite personalități din postările sponsorizate de pe Instagram. Înainte ca Argentina să dea piept cu vicecampioana mondială en-titre pentru un loc în marea finală, Lionel Messi a postat un conținut sponsorizat în colaborare cu Icons.com, partenerul exclusiv de suveniruri al fostului fotbalist de la Barcelona.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care recent a depășit 1.000 de meciuri în cariera de fotbalist a făcut o postare în care le-a oferit fanilor un tricou al Argentinei semnat de la Cupa Mondială din Qatar. Articolul face parte din colecția oficială a superstarului argentinian.

Astfel, Lionel Messi și-a asigurat un câștig în valoare 1,77 milioane de dolari, datorită numărului mare de urmăritori pe care îi are pe celebra platformă de socializare. Messi are pe Instagram 388 de milioane de urmăritori.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leo Messi (@leomessi)

Lionel Messi, a treia cea mai bine plătită celebritate de pe Instagram

Lionel Messi ocupă locul 3 în topul celor mai bine plătite celebrități de pe Instagram. Fotbalistul lui PSG este devansat de Cristiano Ronaldo care este cea mai urmărită persoană pe celebra platformă, depășind recent 500 de milioane de urmăritori.

Atacantul Portugaliei este cel mai bine plătit de pe Instagram, iar pentru fiecare postare sponsorizată câștigă nu mai puțin de 2,3 milioane de dolari. Lionel Messi este devansat și de Kylie Jenner, o personalitate media din SUA.

ADVERTISEMENT

Celebritatea americană încasează 1,8 milioane de dolari per postare sponsorizată. Kylie Jenner este urmărită în prezent de 375 de milioane de persoane. Pe locul 4 se află o altă celebritate din sfera sportivă. Virat Kohli, starul de cricket din India, care este urmărit de 226 de milioane de utilizatori, se află pe locul 3 în topul celebrităților sportive după Messi și Ronaldo și câștigă 1,7 milioane de dolari pentru o postare sponsorizată.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo, postare comună pe rețelele de socializare înaintea startului Cupei Mondiale

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au făcut furori pe internet după ce au distribuit în același timp pe rețelele de socializare o postare înaintea meciului de deschidere de la Cupa Mondială din Qatar.

ADVERTISEMENT

În fotografie cei doi fotbaliști sunt surprinși jucând șah pe o servietă ce reprezintă un brand internațional. Postările lui Cristiano Ronaldo și Lionel Messi au intrat în timp record în topul celor mai apreciate postări de pe Instagram.

Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au distribuit o postare comună înainte de Cupa Mondială din Qatar. Sursă foto: Facebook - @Lionel Messi.
Lionel Messi și Cristiano Ronaldo au distribuit o postare comună înainte de Cupa Mondială din Qatar. Sursă foto: Facebook – @Lionel Messi.

Argentina joacă împotriva Croației în semifinalele Cupei Mondiale, marți, 13 decembrie, ora 21:00, iar Messi are șansele intacte să câștige pentru prima oară în carieră cel mai titrat trofeu din lume. De cealaltă parte, Portugalia a părăsit competiția în faza sferturilor de finală, iar cel mai probabil, Cristiano Ronaldo a ratat șansa de a-și adjudeca în palmares cel mai râvnit trofeu din fotbal.

ADVERTISEMENT