Sport

Cum au petrecut jucătorii naționalei României ultima vacanță înainte de Euro 2024

Jucătorii naționalei României au avut parte de ultima vacanță înainte de Campionatul European din Germania care va avea loc vara viitoare. Cum au petrecut „tricolorii”.
27.12.2023 | 09:04
Cum au petrecut jucatorii nationalei Romaniei ultima vacanta inainte de Euro 2024
Jucătorii naționalei României debutează la Campionatul European pe 17 iunie. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Starurile din fotbalul și sportul mondial au avut parte de un Crăciun ca în povești. Nu s-au lăsat mai prejos însă nici „tricolorii” naționalei României, care au profitat la maxim de ultima vacanță mai serioasă înainte de turneul final.

Cum au petrecut jucătorii naționalei României vacanța de Crăciun, ultima înainte de Euro 2024

Jucătorii lui Edi Iordănescu au avut parte de un final de an perfect: calificarea la Campionatul European de pe primul loc și o grupă care ne face să visăm la calificarea în optimi. Astfel, au avut toate motivele să sărbătorească, în frunte cu Ianis Hagi care a făcut cununia civilă chiar în ziua de Crăciun.

ADVERTISEMENT
Ianis Hagi a făcut cununia civilă de Crăciun
Ianis Hagi a făcut cununia civilă de Crăciun și face nunta cel mai probabil după Campionatul European.

Florin Niță e familist convins și a ales ca de fiecare dată să își petreacă Sărbătorile alături de soție și cei doi copii. Portarul lui Gaziantep a postat o fotografie amuzantă și un mesaj: „Sărbători binecuvântate!”.

Florin Niță, alături de soție și copii de Crăciun
Florin Niță, alături de soție și copii de Crăciun imită un brad din corpurile lor.

Andrei Rațiu nu a renunțat la antrenamente nici în a doua zi de Crăciun. Jucătorul lui Rayo Vallecano s-a pozat în oglindă la sala de forță semn că nu vrea să se întoarcă la echipă cu kilograme în plus.

ADVERTISEMENT
Andrei Rațiu, în sala de forță a doua zi de Crăciun
Andrei Rațiu, în sala de forță a doua zi de Crăciun.

Vasile Mogoș și Daniel Bîrligea au fost la o ședină foto a clubului CFR Cluj. Jucătorii au făcut senzație și s-au fotografiat în ipostaze care mai de care mai amuzante.

Vasile Mogoș și Daniel Bîrligea se au ca frații
Vasile Mogoș și Daniel Bîrligea se au ca frații.

Radu Drăgușin, escapadă romantică de Crăciun alături de iubita sa Crina

Radu Drăgușin e foarte aproape de un transfer în această iarnă, iar fotbalistul de la Genoa a încercat să profite de câteva clipe de liniște. Cei doi au plecat la munte în Italia și au făcut baie în jacuzzi fierbinte în aer liber și cu priveliște care pur și simplu îți taie respirația. Au avut un motiv în plus să sărbătorească: „Sărbători fericite și Crăciun fericit! 3 ani împreună”.

ADVERTISEMENT
Radu Drăgușin și iubita sa, Ioan Stan, au petrecut la un hotel de lux din stațiunea Trento
Radu Drăgușin și iubita sa, Ioan Stan, au petrecut la un hotel de lux din stațiunea Trento.

Adrian Rus a preferat un Crăciun simplu și liniștit alături de partenera sa de viață. Fundașul central al lui Pafos a postat o fotografie din intimitatea locuinței sale.

Adrian Rus, Crăciun liniștit alături de iubita sa
Adrian Rus, Crăciun liniștit alături de iubita sa.

Deian Sorescu a ales să își petreacă Sărbătorile la Londra alături de iubita sa. Jucătorul lui Rakow a postat pe Instagram pe una dintre cele mai frumoase străzi din centrul capitalei Angliei.

ADVERTISEMENT
Deian Sorescu, vacanță la Londra de Crăciun
Deian Sorescu, vacanță la Londra de Crăciun: „Săbători binecuvântate tuturor”.

Denis Drăguș și Florinel Coman au fost singurii colegi de la naționala României care au fost alături de Ianis Hagi la petrecerea de cununie

Denis Drăguș, Florinel Coman și soțiile celor doi au fost alături de Ianis Hagi și Elena Tănase la petrecerea de după cununia civilă. Jucătorul FCSB-ului și atacantul lui Marius Șumudică au făcut selfie-uri cu Ianis și s-au pozat cu Hagi senior.

Florinel Coman și Denis Drăguș de Crăciun la petrecerea lui Ianis Hagi
Florinel Coman și Denis Drăguș de Crăciun la petrecerea lui Ianis Hagi.

Vladimir Screciu, mijlocașul Universității Craiova, a ales o vacanță exotică și s-a filmat în timp ce se plimba pe plajă alături de iubita sa pe o insulă din paradisul Maldive.

Vladimir Screciu e „tricolorul” care a ales cea mai exotică vacanță
Vladimir Screciu e „tricolorul” care a ales cea mai exotică vacanță.

Răzvan Marin, jucătorul lui Empoli, a optat și el pentru un Crăciun în familie alături de nevasta sa, Crina și de fetiță: „Vă doresc un Crăciun binecuvântat și pașnic”.

Răzvan Marin, Crăciun în tihnă alături de familie
Răzvan Marin, Crăciun în tihnă alături de familie.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, victorie a doua zi de Crăciun

Dennis Man a fost mai ghiniost și a avut meci cu Parma chiar a doua zi de Crăciun. Partida cu Brescia a fost însă a fost una dintre cele mai bune din acest sezon. Internaționalul român a pasat decisiv în minutul 18, iar șase minute mai târziu a reușit să rezolve partida.

Dennis Man, erou la Parma a doua zi de Crăciun
Dennis Man, erou la Parma a doua zi de Crăciun

Valentin Mihăilă a fost de asemenea integralist și a văzut un cartonaș galben în minutul 67. Atât el cât și Dennis Man au ratat „dubla” decisivă cu Israel și Elveția din cauza unor accidentări, însă vor fi cu siguranță pe lista selecționerului pentru Campionatul European. Cei doi sunt foarte aproape de promovarea în Serie A și au șase puncte avans față de Venezia.

Valentin Mihăilă și Dennis Man și-au pregătit Crăciunul în cantonament
Valentin Mihăilă și Dennis Man și-au pregătit Crăciunul în cantonament.

Denis Alibec a petrecut Crăciunul în familie alături de bunica și de mama sa. Atacantul naționalei României și al lui Muaither a mers în Poiana Brașov la o locație cu produse tradiționale românești.

Denis Alibec, portret de familie de Crăciun
Denis Alibec, portret de familie de Crăciun: „Vă urez sănătate alături de cei dragi. Crăciun fericit!”.

George Pușcaș, unul dintre cei mai huliți jucători ai echipei naționale a României, a ținut de asemenea să transmită un mesaj fanilor: „Crăciun fericit vă doresc tuturor! Cu fratele meu”.

George Pușcaș a petrecut de Crăciun alături de prieteni
George Pușcaș a petrecut de Crăciun alături de prieteni.

Jucătorii nu vor avea vacanță înainte de Euro. România debutează la turneul final pe 17 iunie

În condițiile în care campionatele nu se vor întrerupe pentru sărbătorile Pascale, vacanța de Crăciun și Anul Nou e singura gură de oxigen pentru „tricolori” înainte de unul dintre cele mai importante momente din carieră.

E foarte probabil ca jucătorii lui Edi Iordănescu să aibă doar câteva zile libere la finalul sezonului înainte de reunirea lotului și plecarea la Campionatul Mondial din Germania. România va debuta la Munchen pe Allianz Arena pe data de 17 iunie.

ADVERTISEMENT