Sport

Cum s-a acomodat Leo Messi la viața în Paris. De la atenția acordată copiilor, la mesele cu coechipierii

Au trecut șase luni de la aterizarea lui Leo Messi la Paris și argentinianul s-a acomodat foarte bine la schimbarea bruscă petrecută în vară când a fost nevoit să plece de la Barcelona.
23.01.2022 | 15:22
Cum sa acomodat Leo Messi la viata in Paris De la atentia acordata copiilor la mesele cu coechipierii
Au trecut șase luni de la aterizarea lui Leo Messi la Paris și argentinianul s-a acomodat foarte bine la schimbarea bruscă petrecută în vară când a fost nevoit să plece de la Barcelona. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

După ce la început a stat într-un hotel de lux unde o cameră costă pe noapte în jur de 17.000 de euro, argentinianul și familia sa s-a mutat într-o vilă din regiunea Neuilly-sur-Seine, acolo unde locuiesc mai multe vedete ale echipei lui Mauricio Pochettino.

Găsirea unei locuințe pe măsura pretențiilor sale nu a fost singurul impediment odată cu mutarea de la Barcelona la Paris. Recent, superstarul a vorbit deschis despre cât de greu îi e să se acomodeze în ”orașul iubirii”.

ADVERTISEMENT

Leo Messi s-a acomodat foarte bine la Paris

Mai mult, presa spaniolă a dezvăluit la începutul săptămânii că Antonela Roccuzzo nu a reuşit să se acomodeze la noua viaţă, fiind nemulţumită de schimbările bruşte de vreme din Paris, și pune presiune pe Leo Messi să se întoarcă la Barcelona.

Venind parcă în contrapartidă, cotidianul francez Le Parisien, apropiat de clubul PSG, a publicat un amplu material cu superstarul argentinian în care arată că acesta s-a adaptat perfect la noua sa viață și este încântat de tot ce i se întâmplă la Paris.

ADVERTISEMENT

”Membrii serviciului de securitate al grupării din capitala Franței sunt încântați să lucreze cu atacantul de 34 de ani, care ar fi cerut să nu beneficieze de niciun tratament preferențial și astfel s-a făcut extrem de plăcut la club”, au scris jurnaliștii francezi, conform site-ului psgtalk.com.

Di Maria și Paredes, cei mai apropiați coechipieri de Messi

În timpul liber, Leo Messi merge și ia copiii de la școală spre surprinderea celorlalți părinți, unii dintre ei dezvăluind că fotbalistul încearcă să fie amabil și chiar să folosească limba franceză, deși nu o stăpânește foarte bine.

ADVERTISEMENT

”Argentinianul s-a adaptat noii sale vieți cu simplitate și discreție, bucurându-se de sprijinul familiei și al coechipierilor. Fostul star al Barcelonei s-a obișnuit să-și primească acasă compatrioții Angel Di Maria și Leandro Paredes și să frecventeze restaurantul deținut de Marco Verratti”, mai scrie sursa citată.

”La șase luni de la sosirea sa în Franța, Leo Messi se bucură de noua sa rutină formată din antrenamente, prânzuri și cine în familie, jocuri cu copiii…”, a mărturisit o rudă a fotbalistului.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi, fără meci jucat în 2022

Infectat cu Covid-19 la finalul anului trecut, Lionel Messi a reuşit să scape repede de virus. Chiar şi aşa, argentinianul a revenit treptat la antrenamente şi nu a jucat niciun meci în acest an, ratând duelurile cu Vannes, Lyon şi Brest.

“El e din ce în ce mai bine. Se află sub supravegherea staff-ului medical, lucrurile se îmbunătățesc lent și sperăm să fie curând cu echipa”, declara Mauricio Pochettino înaintea meciului cu Brest.

La PSG, Lionel Messi are un salariu anual de 61.130.322 de euro, cel mai mare din lumea fotbalului în prezent. Astfel, după şase luni, parizienii i-au plătit deja 30.565.161 de euro, ceea ce înseamnă 5.094.193 de euro pe lună. O adevărată avere intrată în conturile familiei Messi.

ADVERTISEMENT