Sport

Curg laudele pentru un jucător de la FCSB: ”Parcă nu e român la ce determinare are”

FCSB a avut rezultate contradictorii în ultima perioadă, dar un jucător a ieșit în evidență în ciuda tuturor acest probleme și a primit toate laudele.
08.11.2022 | 20:24
Curg laudele pentru un jucator de la FCSB Parca nu e roman la ce determinare are
FCSB a avut rezultate contradictorii în ultima perioadă, dar un jucător a ieșit în evidență în ciuda tuturor acest probleme și a primit toate laudele. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” s-au impus cu 3-1 în derby-ul cu Rapid și sunt acum la doar trei puncte de locurile de play-off.

Un jucător de la FCSB, lăudat de Basarab Panduru

FCSB a arătat multă inconstanță în jocurile din ultima vreme. A avut un parcurs dezastruos în Conference League, dar a reușit o serie bună în campionat. În toată această perioadă un singur jucător a fost lăudat mai tot timpul. Este vorba de Andrei Cordea.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul care a deschis scorul și în derby-ul cu Rapid din weekend l-a surprins plăcut pe fostul internațional Basarab Panduru, care consideră că acesta este într-un moment fantastic al carierei.

”Cordea, îţi spun ceva, cu oricine o să fie bun. Pentru că e chiar bun acum. Cordea e bun în momentul ăsta, la el văd o determinare nu de român, nu ştiu de unde o are.

ADVERTISEMENT

Şi la Clinceni făcea, alerga, dar acum parcă… Felul lui de a alerga, de a se bate, şi goluri. Felul în care se bate pentru minge, cum ajunge la finalizare. Cordea, în momentul ăsta, e bun”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Cordea l-a uimit și pe Gigi Becali

După meciul foarte bun făcut împotriva Rapidului, Andrei Cordea a fost remarcat și de finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, care s-a arătat uimit de agresivitatea jucătorului său și de determinarea cu care a evoluat.

ADVERTISEMENT

”Nu mă aşteptam niciodată ca Andrei Cordea să facă pressing şi în repriza a doua. E jucător bun, dar ce a făcut aseară, nu îmi să cred. A fost demenţial. Mă refer la agresivitate, nu la gol. Dacă jucăm aşa, nimeni nu poate să ne stea în cale”, a afirmat Becali.

La finalul derby-ului de pe Arena Națională, Cordea s-a arătat surprins de atitudinea celor de la Rapid, însă nu a luat din meritele formației sale, spunând că el și colegii săi au fost mai motivați ca niciodată să obțină cele trei puncte.

ADVERTISEMENT

Jucătorul de bandă al ”roș-albaștrilor” a fost cel care a indicat voalat că există probleme în vestiar în perioada în care echipa era condusă de Nicolae Dică, iar apoi FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că tehnicianul chiar pierduse vestiarul.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1.55 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la Oțelul Galați – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT