Sport

Dan Petrescu are prea mulți jucători la CFR Cluj: „Trebuie să mai plece”. Ce a spus despre noile achiziții

Dan Petrescu a oferit primele declarații după cantonamentul de pregătire din Spania. Ajuns în România, antrenorul CFR-ului a anunțat că vor exista plecări din lot.
17.01.2023 | 18:20
Dan Petrescu are prea multi jucatori la CFR Cluj Trebuie sa mai plece Ce a spus despre noile achizitii
Dan Petrescu a anunțat că vor exista plecări din lotul CFR-ului. Sursă foto: captură video.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a revenit în România după cantonamenul desfășurat în Spania. În meciurile amicale, campioana României a înregistrat o singură victorie în patru partide, însă antrenorul Dan Petrescu s-a declarat mulțumit de capacitatea de joc a echipei. Totodată, „Bursucul” a dezvăluit că lista de plecări de la CFR Cluj în actuala perioadă de mercato nu s-a terminat.

Dan Petrescu, mulțumit de perioada de pregătire din Spania

CFR Cluj a încheiat stagiul de pregătire din Oliva Nova cu două remize, o înfrângere și o victorie. Per total, Dan Petrescu a fost mulțumit de prestația jucătorilor și a pus în lumină faptul că a încercat mai multe sisteme de joc.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulțumit de cantonament, condiții excelente, terenuri foarte bune, vremea a fost foarte bună, adversari puternici din liga a doua din Germania și nu s-a accidentat nimeni. 

Am jucat în două sisteme ultimul meci, o repriză, un sistem, a doua, un sistem, de aia sunt meciuri amicale! Ca să încerc”, a declarat Dan Petrescu la revenirea în România. Antrenorul campioanei a amintit de meciul greu care-i așteaptă în prima partidă oficială a anului.

ADVERTISEMENT

„Noi în cinci zile jucăm un meci important, mai greu de atât nu se putea! La Constanța!”, a fost reacția lui Dan Petrescu. Ardelenii au șansa să treacă pe primul loc în cazul unei victorii cu Farul. În prezent, formația pregătită de Gică Hagi are cu un punct mai mult față de CFR Cluj.

CFR Cluj are prea mulți jucători în lot. Anunțul lui Dan Petrescu: „Trebuie să mai plece”

CFR Cluj a adus patru jucători în perioada de mercato din iarnă cu scopul de a-și apăra titlul. Campioana României i-a adus pe Anton Maglica, Bogdan Țîru, Andrei Peteleu și Ermal Krasniqi. FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul ultimilor doi.

ADVERTISEMENT

În schimb, ardelenii s-au despărțit de Jefte, care a fost împrumutat la Pafos și Jose „Ze” Gomes care a mers la rivala din oraș ”U” Cluj. La revenirea în România, Dan Petrescu a dezvăluit că lista de plecări nu a ajuns la final.

„Nu cred că vor mai fi multe schimbări la echipă, maxim dacă mai vine un jucător, vă dați seama, trebuie să mai plece că lista nu ne permite”a declarat Dan Petrescu, care a vorbit și despre revenirea lui Debeljuh, accidentat.

ADVERTISEMENT

„În afară de Debeljuh, toată lumea a făcut antrenament, el nu e pregătit încă să intre, în rest, toți jucătorii au făcut antrenamente sută la sută. Rămâne de vazut (n.r. dacă Debeljuh va reveni la echipă)! Am vorbit cu el, mi-a zis că vrea să revină. Când e pregătit, îl așteptăm!”, a mai spus Dan Petrescu.

Ermal Krasniqi, cel mai în formă jucător venit în iarnă

Ermal Krasniqi, transferat de CFR Cluj de la Ballkani pentru 200.000 de euro, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, a ieșit în evidență în comparație cu noile transferuri ale ardelenilor. Dan Petrescu a rămas impresionat de calitățile fostului adversar al campioanei Românei din grupele Conference League, care a înscris un gol în meciul amical, scor 3-0 cu Seleccion AFE.

(n.r. noile transferuri cum s-au prezentat?) Unii sunt mai în urmă cu pregătirea fizică, unii sunt bine și unii sunt foarte bine, cel mai bine s-a prezentat Krasniqi, a zis că a făcut foarte multe lucruri în vacanță, s-a văzut!”, a declarat Dan Petrescu.

Pentru CFR Cluj urmează o perioadă de foc în SuperLiga. După meciul cu Farul, CFR Cluj o va înfrunta în deplasare pe Voluntari, în timp ce la începutul lunii februarie va disputa derby-urile cu FCSB (pe teren propriu) și Universitatea Craiova (în deplasare).

ADVERTISEMENT
Tags: