Sport

Dan Șucu, analiză la 4 luni după ce a început să investească la Rapid: ”Nu există dacă, vom câştiga titlul”

Au trecut 4 luni de când Dan Șucu a devenit oficial investitor la Rapid și omul de afaceri a făcut o analiză a acestei perioade.
01.10.2022 | 13:11
Dan Sucu analiza la 4 luni dupa ce a inceput sa investeasca la Rapid Nu exista daca vom castiga titlul
Au trecut 4 luni de când Dan Șucu a devenit oficial investitor la Rapid și omul de afaceri a făcut o analiză a acestei perioade. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Co-proprietar alături de Victor Angelescu, Șucu este văzut de fanii ”vișiniilor” omul care poate aduce un nou titlu în Giulești.

Analiza lui Dan Șucu după primele luni ca investitor la Rapid

Dan Șucu a analizat situația de la Rapid după ce a ajuns la conducerea clubului înainte de startul actualului sezon și a dezvăluit că planul este câștigarea campionatului într-un timp cât mai scurt, dacă este posibil chiar în actuala stagiune.

ADVERTISEMENT

”Mai avem 3-4 ani de investit până când, dacă lucrurile vor merge în conformitate cu ceea ce dorim noi, va exista şi profit. Rapidul va fi cea mai progresistă echipă din punctul meu de vedere, pentru România.

În următorii 5 ani, faţa sportului rege în România va fi schimbată major! Nu există dacă, Rapidul va câştiga titlul! Anul ăsta? Doamne ajută!

ADVERTISEMENT

Avem cel mai frumos stadion, cea mai frumoasă echipă, cei mai frumoși fani. Avem tot ce ne trebuie pentru a merge înainte. Este mult mai bine decât m-am așteptat”, a declarat Dan Șucu, pentru Pro Arena.

Șucu promite un buget uriaș pentru viitorul Rapidului

Rapid nu strălucește, din punct de vedere al exprimării din teren, dar efervescența fanilor și investițiile masive din ultimul timp au dus-o în fruntea clasamentului unde împarte poziția de lider cu Farul Constanța. Cele două echipe sunt departajate doar de golaveraj.

ADVERTISEMENT

În momentul sosirii în Giulești, Dan Șucu a detaliat planul de business pentru următorii ani. El a dezvăluit că se pleacă de la un buget de 10.000.000 de euro în primul sezon și se va ajunge în următorii ani la 24 de milioane de euro.

Omul de afaceri a mai anunțat că deși clubul Rapid este departe de a se autofinanța, acest lucru nu reprezintă nicio problemă pentru gruparea feroviară. Miliardarul, împreună cu Victor Angelescu, vor acoperi deficitul bugetar.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu se gândește și la viitorul Rapidului. În cadrul unei conferințe de presă, omul de afaceri a transmis că vrea să investească bani în mai multe centre de copii și juniori din România, care, mai târziu, să le aducă beneficii giuleștenilor.

ADVERTISEMENT
Tags: