Sporturi

Darren Cahill, propunere inedită pentru o mare jucătoare: ”La dublu cu Simona Halep?”

23.12.2019 | 22:34
Darren Cahill, propunere inedită pentru o mare jucătoare: ”La dublu cu Simona Halep?”
Antrenorul australian al Simonei Halep, Darren Cahill, a făcut o propunere inedită pentru o mare jucătoare de tenis
ADVERTISEMENT

Antrenorul australian al Simonei Halep, Darren Cahill, a făcut o propunere inedită pentru o mare jucătoare de tenis care se pregătește să revină în circuitul WTA din 2020.

Darren Cahill, propunere inedită pentru o mare jucătoare: ”Am fi încântați”

Jucătoarea belgiană de tenis Kim Clijsters, care anunțase că se întoarce în circuitul WTA începând cu anul 2020, a revenit asupra deciziei inițiale și a spus într-o postare pe contul de Instagram că va juca abia din luna martie.

Darren Cahill nu a ratat momentul și i-a făcut o propunere clară marii jucătoare belgiene. ”La dublu cu Simona Halep? Am fi încântați dacă asta s-ar întâmpla în 2020”, a scris australianul ca răspuns pentru Kim Clijsters.

ADVERTISEMENT

Clijsters revine în tenis după 7 ani

Belgianca Kim Clijsters și-a anunțat revenirea în tenis începând cu anul 2020. În vârstă de 36 de ani, fostul lider mondial al clasamentelor de simplu și dublu nu a mai evoluat în circuitul WTA de șapte ani.

Mamă a trei copii, aceasta va fi cea de-a doua încercare a jucătoarei belgiene de a reveni pe terenul de tenis, după ce s-a mai retras în perioada mai 2007 – august 2009.

ADVERTISEMENT

Belgianca a câștigat 4 titluri de Grand Slam

Kim Clijsters a recunoscut că decizia sa are legătură cu o jucătoare din România. Concret, belgianca a jucat un meci de pregătire cu Sorana Cîrstea, cea care s-a antrenat alături de fostul antrenor al belgiencei, iar victoria din meciul cu românca a convins-o că poate face față turneelor din circuitul WTA.

Jucătoarea belgiană are în palmares patru titluri de Grand Slam la simplu (unul la Australian Open și trei la US Open), două de dublu (Roland Garros și Wimbledon) și s-a impus de trei ori la Turneul Campionaelor.

ADVERTISEMENT

Clijsters, felcitări personale pentru Halep

Sfert finalistă la Jocurile Olimpice din 2012, Kim Clijsters a câștigat Fed Cup în 2001 și a mai jucat o finală de dublu la Turneul Campioanelor și una de dublu mixt la Wimbledon.

Kim Clijsters a fost tot timpul o susținătoare a Simonei Halep, despre care a spus că este una dintre cele mai bune jucătoare ale momentului. De altfel, belgianca a ținut să o felicite personal după succesul de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri