Fotbal intern

Denis Alibec, atac la conducere după Astra – CFR 2-2: ”Nu pot sta la un club care nu are obiective”. Răspunsul lui Bogdan Andone

05.07.2020 | 22:58
Denis Alibec atac la conducere dupa Astra  CFR 22 Nu pot sta la un club care nu are obiective Raspunsul lui Bogdan Andone
ADVERTISEMENT

Atacantul Denis Alibec a lansat un atac la adresa conducerii clubului după meciul Astra Giurgiu – CFR Cluj 2-2, din etapa a șasea a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1.

Fotbalistul a făcut referire la faptul că Astra Giurgiu nu a primit dreptul de a evolua în sezonul viitor al cupelor europene și practic joacă fără obiectiv în actualul play-off.

ADVERTISEMENT

Deși nu a primit licența pentru Europa, antrenorul Bogdan Andone susține că nu sunt probleme cu banii la Astra, jucătorii fiind de acord cu eșalonarea unor salarii din vremea pandemiei.

După Astra – CFR 2-2, Denis Alibec dă de pământ cu oamenii din conducere

”Puteam să câștigăm pe final și să mai urcăm în clasament. Nu aveam de ce să ne intimidăm de CFR Cluj, au pierdut puncte multe. Jucăm pentru noi, pentru familiile noastre, pentru a nu ne face de râs, pentru a nu spune alții că ne dăm la o parte”, a declarat Alibec.

ADVERTISEMENT

”Pentru club este o situație proastă, pentru noi jucătorii nu e. Îmi doresc să plec, pentru că nu pot sta la un club care nu are obiective. Nu contează echipa, vreau să joc în cupele europene. Este foarte cald, nu știu cum joacă cei de la ora 13:00. E o bătaie de joc”, a fost atacul lui Denis Alibec la conducere după Astra – CFR 2-2.

Antrenorul Astrei Giurgiu, Bogdan Andone, speră ca jucătorii săi să plece cât mai repede în campionate puternice din Europa: ”Sper ca jucătorii să-și îndeplinească obiectivele personale de a prinde transferuri în străinătate. Eu nu accept să pierd un meci, uneori țip, urlu ca să-i motivez pe jucători”.

ADVERTISEMENT

”Jucătorii au fost foarte relaxați, au început să joace la 0-2, la fel ca și cu FCSB. În repriza a doua am avut forța și tăria să egalăm și să facem un meci foarte bun. În condițile date este un rezultat extraordinar. Nu am ce să le reproșez băieților, se sacrifică și au atitudine deși nu au niciun obiectiv”, a comentat tehnicianul.

”Jucăm din plăcere, jucăm ofensiv și le-am spus băieților să creadă în ceea ce fac. Este greu și pentru mine, chiar le spuneam secunzilor că este un consum extrem de mare și totul pentru a-i ajuta pe jucători”, a mai precizat Andone.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul Alexandru Dandea a spus că jucătorii Astrei joacă pentru primele oferite de conducere: ”Nu mă așteptam să întoarcem. Pentru noi e bine, i-am prins într-o situație neplăcută cu probleme la club.

Încercăm să strângem puncte, să terminăm pe locul 3. Nu ne ajută pe plan profesional, dar banii contează și avem prime bune. Bogdan Andone ne motivează cum poate. Primele sunt anunțate de conducere, nu știu cine le plătește”.

CFR Cluj a remizat cu Astra Giurgiu, scor 2-2, în etapa a șasea a play-off-ului din Casa Pariurilor Liga 1 și a rămas pe locul doi în clasament, la un punct în urma Universității Craiova. Ardelenii au condus cu 2-0, dar s-au văzut egalați.

Echipele CFR Cluj și Universitatea Craiova duc o luptă crâncenă pentru câștigarea titlului în campionatul intern, oltenii având o revenire spectaculoasă de la reluarea play-off-ului și fiind favoriți în acest moment.

ADVERTISEMENT
Tags: