Sport

Dialog fabulos între Gigi Becali și Ilie Dumitrescu: ”Ți-am vândut teren cu 8 dolari?” / ”Eu l-am dat la 250”

Gigi Becali a vorbit despre modul în care a făcut avere și a povestit cum i-a vândut un teren lui Ilie Dumitrescu care mai apoi a ajuns să coste mult mai mult.
18.08.2023 | 10:03
Dialog fabulos intre Gigi Becali si Ilie Dumitrescu Tiam vandut teren cu 8 dolari  Eu lam dat la 250
Gigi Becali a vorbit despre modul în care a făcut avere și a povestit cum i-a vândut un teren lui Ilie Dumitrescu care mai apoi a ajuns să coste mult mai mult. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imediat după ce FCSB a fost învinsă de Nordsjaelland, scor 0-2, și a ratat calificarea în play-off-ul Conference League, omul de afaceri a anunțat că pregătește vânzarea lui Andrei Cordea la o formație din Golf.

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu, afacere cu terenuri

Gigi Becali a avut un discurs calm după eliminarea FCSB și a adus în discuție Divinitatea atunci când a vorbit despre rezultatele echipei, dar și despre felul în care a ajuns să aibă o avere impresionantă, având un dialog fascinant pe această temă cu Ilie Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

În direct la emisiunea Digi Sport Special, patronul vicecampioanei României a povestit că i-a vândut extrem de ieftin un teren fostului internațional, care mai apoi a ajuns să coste de 100 de ori mai mult:

  • ”Gigi Becali: Nu e Ilie acolo? Ilie, ți-am vândut teren cu 8 dolari și cu 10 dolari (n.r. – metrul pătrat)?
  • Ilie Dumitrescu: Da.
  • Gigi Becali: Puteai să cumperi 10-20-30 de hectare de la mine cu 8 dolari și 10 dolari?
  • Ilie Dumitrescu: Corect, corect!
  • Gigi Becali: S-a ajuns după aia la 1.000 de euro metru pătrat?
  • Ilie Dumitrescu: Eu l-am dat la 250, n-am mai așteptat.
  • Gigi Becali: Păi, vezi? Bun. Și tu ai făcut afacere?
  • Ilie Dumitrescu: Da!
  • Gigi Becali: Așa a vrut Dumnezeu! Ce, tu știai că o să ajungă 250?
  • Ilie Dumitrescu: Nu!
  • Gigi Becali: Păi, vezi! De ce nu ai luat cu 8 dolari 10 hectare? Și le dădeai cu 25 de milioane!
  • Ilie Dumitrescu: Corect, corect! Așa este, eu știu. Am cumpărat terenul de la Gigi, nu de la stat!
  • Gigi Becali: De la mine a cumpărat, cu 8 dolari metrul pătrat. Ilie, nu-ți spuneam eu ‘Hai, Ilie, mai cumpără!’ Că aveam nevoie de bani”.
ADVERTISEMENT

La aceeași emisiune, Gigi Becali a spus că nu acceptă nicio întrebare din partea lui Decebal Rădulescu, pentru că acesta ar pune întrebări ”obraznice” și încă este supărat pe el de când analistul TV l-a făcut impostor.

Comentând situația de la FCSB, Ilie Dumitrescu este de părere că Gigi Becali nu se va mai schimba și a spus că nu mai trebuie să i se pună întrebări dacă va aduce un antrenor la echipă, deoarece nu își dorește acest lucru.

ADVERTISEMENT

Jucătorii FCSB-ului acuză arbitrajul

Patronul vicecampioanei României, Gigi Becali, consideră că Elias Charalambous și cu Mihai Pintilii au făcut greșit echipa de start și nu au nimerit nici schimbările. Omul de afaceri a precizat că se va implica din nou la echipă.

La finalul jocului, antrenorul Elias Charalambous a fost extrem de dezamăgit. Cipriotul este convins că FCSB ar fi avut șanse la calificare, dacă ar fi înscris la ocaziile avute, și consideră că Vlad Chiricheș nu ar fi trebuit să primească primul cartonaș galben.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul croat Damjan Djokovic l-a acuzat pe centralul Genc Nuza din Kosovo că au fost momente în care  i-a încurcat pe ”roș-albaștri”. El crede că FCSB trebuia să marcheze, chiar dacă condițiile de pe teren au fost diferite față de cele din România.

În acest sezon, FCSB a evoluat în cupele europene cu un coeficient UEFA de 11.000 de puncte. Echipa antrenată de Elias Charalambous a fost cap de serie atât în turul al doilea, cât și în turul al treilea preliminar al Conference League. Din sezonul următor, calculele se complică pentru echipa lui Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,70 este cota pentru „nu marchează ambele echipe și sub 5,5 goluri” la meciul FCSB – Poli Iași

ADVERTISEMENT