Sport

Diletta Leotta a confirmat relația cu fotbalistul plecat în această iarnă din Premier League. Au petrecut Revelionul împreună. Foto

Jurnalista Diletta Leotta a aprins imaginația multor fotbaliști, dar italianca a confirmat faptul că se iubește cu un jucător care a părăsit de curând Premier League.
02.01.2023 | 23:40
Jurnalista Diletta Leotta a aprins imaginația multor fotbaliști, dar italianca a confirmat faptul că se iubește cu un jucător care a părăsit de curând Premier League. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că a fost privită cu mult scepticism când și-a făcut apariția pe micile ecrane din Italia, frumoasa blondă a avut o ascensiune fulminantă în televiziune datorită cunoștințelor sale despre fotbal.

Relația dintre Diletta Leotta și fotbalistul dat afară din Premier League a fost oficializată

Curtată de mulți jucători din Serie A, Diletta Leotta a refuzat până acum toate avansurile, însă de curând a căzut în mrejele unui fotbalist care și-a clădit, sau și-a ruinat, cariera în Premier League. Italianca a oficializat relația pe care o are cu portarul Loris Karius.

ADVERTISEMENT

Minunea blondă a televiziunii italiene, în vârstă de 31 de ani, nu a mai rezistat să țină ascunsă dragostea pe care i-o poartă jucătorului german și a postat pe rețelele de socializare o fotografie de la petrecerea de Anul Nou.

În poza publicată, Diletta Leotta este ținută în brațe, sărutată de Loris Karius (29 de ani) și zâmbește plină de fericire. Instantaneul este făcut la petrecerea de Revelion, în spatele celor doi fiind o mulțime de baloane.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondă a scris la explicația foto ”An nou fericit” și a pus un balon de culoare roșie, semn al iubirii dintre ea și fotbalistul rămas fără contract chiar la începutul anului 2023.

Diletta Leotta relație fotbalist Premier League

Karius nu a prins niciun minut la  Newcastle

Despre o relație între Diletta Leotta și Loris Karius se scrie de ceva vreme, iar cei doi au fost surprinși ținându-se de mână pe străzile din Milano la începutul lunii noiembrie. Deși imaginile erau evidente, niciunul nu a vorbit până acum despre faptul că ar forma un cuplu.

ADVERTISEMENT

Portarul german a plecat de la Liverpool după încheierea sezonului trecut, iar la 12 septembrie a semnat un contract până la finalul anului 2022 cu Newcastle. Karius nu a apărat niciun minut poarta ”coțofenelor” și nu i-a fost prelungită înțelegerea.

Loris Karius, care a suferit o transformare fizică impresionantă, s-a aflat de opt ori pe banca de rezerve lui Newcastle, dintre care de șapte ori la meciuri din Premier League. Ultima dată când a apărut în această postură a fost la 9 noiembrie, în partida cu Crystal Palace din Cupa Ligii Angliei.

ADVERTISEMENT

Germanul a avut șansa sa în perioada când evolua pentru Liverpool, însă cele două gafe uriașe comise în finala Champions League din 2018, pierdută cu Real Madrid, i-au ruinat cariera. Din acel moment, el nu a mai reușit să revină la un nivel înalt.

ADVERTISEMENT