Sport

Dinamo, lovitură înainte de startul sezonului din Liga 2 Casa Pariurilor! Cu ce probleme de lot se confruntă Ovidiu Burcă

Ovidiu Burcă a rămas fără fundași centrali înainte de startul sezonului din Liga, iar Ovidiu Burcă va avea mari bătăi de cap în alcătuirea primului unsprezece.
04.08.2022 | 14:46
Dinamo lovitura inainte de startul sezonului din Liga 2 Casa Pariurilor Cu ce probleme de lot se confrunta Ovidiu Burca
Dinamo va juca primul meci din istorie în Liga 2 cu Progresul Spartac. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Dinamo debutează în noul sezon din Liga 2 Casa Pariurilor în deplasare cu Progresul Spartac, însă „câinii” au mari probleme în defensivă.

Răzvan Patriche, unul dintre cei mai experimentați jucători, ratează începutul de sezon

Fundașul central în vârstă de 36 de ani a suferit o ruptură fibrilară la gambă și va rata primele meciuri din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Astfel, Ovidiu Burcă se vede descoperit pe axul central, unde a pierdut unul dintre cei mai importanți jucători. Din informațiile FANATIK, Răzvan Patriche ar putea reveni la antrenamente începând de luni, 12 august, însă va mai dura până va fi apt de joc.

Antrenorul lui Dinamo îi are la dispoziție pe acest post doar pe Alin Dudea, revenit după un împrumut la CSM Reșita și pe tinerii Deniz Giafer (21 de ani) și David Țone (17 ani), despre care FANATIK a scris că a fost aproape de un transfer la Fiorentina. Cu Progresul Spartac, Dudea-Giafer va fi cuplul de stoperi ales de Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Dinamo a fost aproape să îl transfere și pe Andrei Marc, fostul căpitan al Concordiei Chiajna. Fundașul central care a mai trecut pe la Dinamo s-a antrenat cu echipa la Săftica, însă în cele din urmă nu a mai semnat cu „alb-roșii”.

Dinamo visează la promovare cu un lot peticit și cu banii de pe o zi pe alta

Dinamo și-a completat lotul pe ultima sută de metri, iar problemele financiare continuă în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

„Alb-roșiii” debutează în Liga 2 Casa Pariurilor  joi, 8 august, de la ora 17:00 pe terenul nou-promovatei Progresul Spartac, una dintre echipele cu cel mai tânăr lot.

Partida se va disputa pe stadionul din Clinceni și va fi transmisă în direct de către Digi Sport și Prima Sport.

ADVERTISEMENT

Cum ar putea arăta primul unsprezece al lui Dinamo cu Progresul Spartac

Oncescu – Moura, Giafer, Dudea, Amzăr – Buleică, N. Roșu – Bordușanu, Bani, V. Lazăr – Buhăescu

Dinamo e favorită pe hârtie și la pariuri

Dinamo e cotată cu prima șansă în partida cu continuatoarea celor de la FC Național. „Câinii” au 1,85 la victorie, în timp ce puștii lui Andrei Eremia au cotă 3,90.

Inițial, partida trebuia să se dispute pe stadionul din Buftea, însă Jandarmeria Română a luat decizia ca meciul să fie mutat din cauza suporterilor dinamoviști.

Doar că prețurile biletelor sunt destul de piperate, la nivel apropiat de SuperLiga. Suporterii dinamoviști vor trebui astfel să achite 30 de lei pentru a fi prezenți la primul meci al lui Dinamo din istorie în divizia a doua.

Dinamo și-a anunțat noul sponsor principal

FANATIK a anunțat în exclusivitate cine va fi noul sponsor principal al lui Dinamo, iar clubul „alb-roșu a făcut anunțul oficial.

În primul an de contract, Dinamo va încasa de la agenția de pariuri 888 nu mai puțin de 250.000 de euro, o înțelegeră bună pentru un club de Liga 2 Casa Pariurilor.

  • 29 de meciuri a jucat Răzvan Patriche în sezonul trecut pentru Dinamo
ADVERTISEMENT