Sport

Dinamo pleacă din București după incidentele de la meciul cu UTA? Ce soluție au „câini”

Dinamo riscă să nu mai joace pe stadionul Arcul de Triumf. „Câinii”, nevoiți să plece din București? Soluția găsită de „alb-roșii”.
25.03.2024 | 23:41
Dinamo pleaca din Bucuresti dupa incidentele de la meciul cu UTA Ce solutie au caini
Dinamo ar putea juca la Târgoviște cu 7-8.000 de fani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo ar putea primi o suspendare după bătaie între fani la meciul cu UTA. Comisia de Disciplină a FRF a amânat decizia până pe 27 martie. Jandarmeria a cerut ca Dinamo să își dispute următoarea partidă de pe teren propriu fără spectatori.

Dinamo, exilată din București?! Varianta aleasă de conducerea „câinilor”

Dinamo are un plan B în cazul în care Comisia de Disciplină a FRF va decide să suspende pentru un meci stadionul „Arcul de Triumf”. Jucătorii lui Zeljko Kopic ar putea disputa derby-ul cu Petrolul pe stadionul Chindiei Târgoviște, potrivit iamsport.ro.

ADVERTISEMENT

În orice caz, Dinamo va plăti cu siguranță o amendă substanțială, la care se adaugă și cei 10.000 de euro pagube către cei care administrează stadionul Arcul de Triumf, așa cum FANATIK a dezvăluit.

Sunt șanse mari ca Dinamo să fie suspendată, ținând cont că „alb-roșii” sunt recividiști. Astfel, meciul cu Petrolul de pe data de 1 aprilie, ora 20:30 ar urma să se dispute pe stadionul „Eugen Popescu” din Târgoviște, aflat la circa 60 de kilometri de Capitală.

ADVERTISEMENT

Dinamo va juca „acasă” la Târgoviște. Se anunță un stadion arhiplin

Conducerea lui Dinamo nu a luat încă legătura cu primăria Târgoviște, însă „alb-roșii” sunt conștienți că au șanse mari să primească cel puțin o etapă de suspendare.

Arena are o capacitate de 8.400 de locuri și cel mai probabil va fi plină până la refuz la meciul cu Petrolul. Pe lângă fanii dinamoviști din Târgoviște și împrejurimi, la derby sunt așteptați suporteri din toată țara, așa cum a fost și la ultimul meci cu Hermannstat de la Sibiu, unde au fost prezenți peste 3.000 de „câini”.

ADVERTISEMENT

Dinamo e ajutată și de programul celor de la Chindia Târgoviște. Echipa locală nu va juca în acel weekend pe propriul stadion, ci se va deplasa la Arsenal Tunari pe 30 martie.

Andrei Nicolescu și ceilalați oficiali ai lui Dinamo au luat în calcul varianta Târgoviște încă de la startul sezonului, când se știa că Arcul de Triumf și Arena Națională ar putea deveni indisponibile, așa cum FANATIK a dezvăluit.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Zeljko Kopic a mai jucat „acasă” la Târgoviște în Cupa României pe 29 august, la meciul cu Metaloglobus. Arena respectă și regulamentul LPF: „distanța minimă de 60 de kilometri de localitatea în care își are sediul social clubul organizator”. 

ADVERTISEMENT
Tags: