Sport

Cine sunt marii dinamoviști care au strâns 75.000 de euro, uriașa primă de salvare înainte de barajul Dinamo – U Cluj. Fani, dar și miliardari importanți. Exclusiv

Dinamo îşi joacă ultima şansă de a rămâne în Liga 1 în returul cu U Cluj. "Câinii" sunt motivaţi cu zeci de mii de euro pentru a evita ruşinea retrogradării. Fanatik a aflat cine dă banii.
26.05.2022 | 23:16
Cine sunt marii dinamovisti care au strans 75000 de euro uriasa prima de salvare inainte de barajul Dinamo  U Cluj Fani dar si miliardari importanti Exclusiv
Dinamo, primă uriaşă pentru evitarea retrogradării. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut cu 0-2 turul barajului împotriva Universităţii Cluj şi mai are o şansă de a se salva de la retrogradare. “Câinii” trebuie să întoarcă rezultatul duminică, în “Groapă”, pe un stadion plin.

Dinamo, primă uriașă pentru evitarea retrogradării! Fanatik a aflat cine a dat zecile de mii de euro

Dinamo are o primă uriaşă pentru evitarea retrogradării. Gabi Torje și ceilalți jucători ai lui Dusan Uhrin vor împărţi 75.000 de euro în cazul în care vor reuşi să întoarcă rezultatul. FANATIK a aflat cine sunt dinamoviştii care au pus banii:

ADVERTISEMENT
  • DDB: 25.000 de euro;
  • Nicolae Badea: 20.000 de euro;
  • Claudiu Florică: 10.000 de euro; 
  • Marian Iuhasz: 5000 de euro;
  • Constantin Niţu: 5000 de euro;
  • Răzvan Zăvăleanu: 5000 de euro;
  • Claudiu Ciolan: 5000 de euro;
  • Total: 75.000 de euro.
Oamenii care dau banii la Dinamo
Oamenii care au pus banii de prime la Dinamo.

DDB plăteşte cea mai mare sumă! Claudiu Florică “sare” cu 10.000 de euro

DDB, principalul sprijin financiar al celor de la Dinamo în ultimii doi ani, a pus cea mai mare sumă. Nicolae Badea contribuie şi el cu o sumă importantă şi surprinde prezenţa pe această listă a lui Claudiu Florică.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a fost în discuţii cu Ionuţ Negoiţă în 2019 să preia pachetul majoritar de la Dinamo. Negocierile au căzut, iar un an mai târziu a fost preluat de Pablo Cortacero. În acest sezon, Florică ar fi dat bani la Rapid şi Academica Clinceni, acolo unde a fost legitimat fiul său, Luca Florică.

Răzvan Zăvăleanu pune umărul şi financiar la salvarea clubului!

Printre cei care au dat bani pentru prima lui Dinamo este şi Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar. Oficialul echipei pune umărul şi cu bani pentru salvarea echipei a cărei insolvenţă o gestionează.

ADVERTISEMENT

Marian Iuhasz, Constantin Niţu şi Claudiu Ciolan sunt oameni de afaceri care au sprijinit Dinamo din punct de vedere financiar de mai multe ori pe parcursul acestui an. Ei au dat sume de bani în momentul în care clubul avea nevoie.

Claudiu Ciolan, omul care a răscumpărat autocarul de la Ionuţ Negoiţă!

Claudiu Ciolan a răscumpărat de la Ionuţ Negoiţă autocarul lui Dinamo pentru 42.000 de euro şi l-a pus la dispoziţie clubului gratis. În plus, Ciolan a ajutat Dinamo cu diverse sume de bani în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Dinamo va juca meciul de care depinde supravieţuirea în prima ligă în faţa unui stadion plin. Toate cele 12.000 de tichete s-au vândut în 48 de ore şi în “Groapă” se anunţă o atmosferă extraordinară duminică seara.

U Cluj, prime uriaşe pentru promovare! Titularii pot lua şi 20.000 de euro dacă echipa va ajunge în “A”

“Câinii” lui Dusan Uhrin au nevoie de o victorie la două goluri diferenţă pentru a trimite meciul în prelungiri. În tur, U Cluj a câştigat cu 2-0, la finalul unui meci deschis, în care ambele formaţii au ratat ocazii uriaşe.

Din informaţiile FANATIK şi jucătorii lui U Cluj au prime uriaşe în cazul în care vor obţine promovarea. Titularii au stipulate în contract prime care ajung la 20.000 de euro de om în cazul în care vor promova cu U Cluj. Jucătorii veniţi în iarnă vor lua ceva mai puţin, 12.000 de euro.

  • 75.000 de euro este prima pe care o vor încasa dinamoviştii pentru rămânerea în Liga 1
  • 0 este numărul de retrogradări suferite de Dinamo în cei 74 de ani de existenţă
ADVERTISEMENT