Fotbal intern

Dinamo speră să scape de Pablo Cortacero: ”Nu cred că vom pierde procesul”

04.03.2021 | 16:16
Dinamo spera sa scape de Pablo Cortacero Nu cred ca vom pierde procesul
ADVERTISEMENT

Directorul general al clubului Dinamo București, Constantin Eftimescu, a anunțat că nu crede că Pablo Cortacero va mai reveni la conducerea ”câinilor” și are încredere că noua conducere va câștiga procesul intentat de spaniol.

Omul de afaceri iberic a fost destituit din funcția de director al Consiliului de Administrație și nu mai are nicio funcție. Însă, Cortacero s-a adresat instanțelor pentru a fi repus în funcție.

ADVERTISEMENT

Între timp, fanii adună bani pentru licență și, în același timp, negociază cu creditorii lui Dinamo, astfel încât să mai scadă sumele datorate. Suporterii au calculat că trebuie să strângă aproximativ 800.000 de euro până la finalul lunii martie.

Pablo Cortacero, șanse minime să mai revină la Dinamo

Aflat în fruntea clubului după îndepărtarea investitorilor spanioli, Constantin Eftimescu crede că aceștia nu se vor mai întoarce la Dinamo, iar instanțele de judecată nu le vor da dreptate în procesul pe care l-au intentat.

ADVERTISEMENT

”Nu știu absolut nimic. Acum două săptămâni, i-a dat un mesaj doamnei contabile șefe că vor intra banii săptămâna următoare. Cum au intrat cei din decembrie, așa au intrat și aceștia. Nu cred că vom pierde procesul. Se va judeca în România și cred că toată țara aceasta știe situația. Nu văd cum și de ce”, a declarat Eftimescu.

”De o bună perioadă, chiar mare, acest club e susținut de cei din DDB. Eu sper ca până în vară să mai rezist. Jerry Gane are încrederea noastră în continuare și vom vedea ce se va întâmpla. Vom vedea unde se va ajunge”, a mai spus oficialul dinamovist, care a participat la Adunarea Generală a LPF.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă șansele de a evolua în Europa sunt mici, suporterii acționari din DDB țin să plătească datoriile până la data limită de 31 martie. Echipele care iau licența până la această dată au dreptul de a participa în cupele europene.

Din informațiile FANATIKlucrurile sunt în grafic pentru “câini” și sunt șanse mari ca Dinamo să obțină licența până la 31 martie, care ar permite și o eventuală participare în cupele europene. Însă, acest obiectiv rămâne unul foarte greu de atins, evoluțiile echipei fiind îngrijorătoare.

ADVERTISEMENT

Cum parcusul în Liga 1 este dezastruos, tot focusul ”câinilor” este pe Cupa României. După ce i-au eliminat pe rivalii de la FCSB, Cupa a devenit un obiectiv primordial, mai ales că drumul spre fazele finale le este netezit de eliminarea favoritelor. Doar Universitatea Craiova a mai rămas în joc dintre granzi.

ADVERTISEMENT