Sport

Discuții în contradictoriu după ce Malcom Edjouma a fost rezervă în FCSB – Petrolul 4-1: ”Stai că sunt șmecher” / ”Care e problema? Să stea pe bancă”

Gigi Becali a surprins când l-a lăsat pe banca de rezerve pe Malcom Edjouma în partida FCSB - Petrolul 4-1, iar decizia a stârnit discuții aprinse.
03.03.2023 | 10:16
Discutii in contradictoriu dupa ce Malcom Edjouma a fost rezerva in FCSB  Petrolul 41 Stai ca sunt smecher  Care e problema Sa stea pe banca
Gigi Becali a surprins când l-a lăsat pe banca de rezerve pe Malcom Edjouma în partida FCSB - Petrolul 4-1, iar decizia a stârnit discuții aprinse. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Mijlocașul francez a intrat pe teren abia după o oră de joc, însă și-a făcut din plin simțită prezența reușind să înscrie ultimul gol al întâlnirii cu o execuție minunată din foarfecă.

Reacții pro și contra după lăsarea pe banca de rezerve a lui Malcom Edjouma în meciul FCSB – Petrolul 4-1

În ciuda faptului că a fost omul decisiv al vicecampioanei României în trei din ultimele patru etape, Malcom Edjouma a rămas pe banca de rezerve la meciul FCSB – Petrolul 4-1, din etapa a 28-a din SuperLiga, iar acest lucru a fost îndelung comentat.

ADVERTISEMENT

Fostul internațional Viorel Moldovan este de părere că fotbalistul francez a fost scos din primul ”11” pentru a i se face loc pe postul de inter lui Octavian Popescu, însă crede că Edjouma a răspuns cum nu se poate mai bine.

”Edjouma i-a băgat 7 puncte în buzunar. Dar pentru Becali nu contează. Te așteptai să-l scoată. L-a mai scos. Cred că face asta ca să-l forțeze pe Octavian Popescu inter. Dar e mai multă fragilitate în linia de mijloc. 

ADVERTISEMENT

Mie mi-a plăcut reacția lui de la gol. ‘Stai că sunt șmecher. Sunt bun. Poate să mă țină pe bancă, eu intru și îmi fac treaba’. Eu cred că Edjouma ar trebui să fie titular cu UTA. Ai nevoie de un jucător ca el în deplasare”, a declarat Moldovan, la Orange Sport.

Panduru știe de ce nu a fost titular Edjouma

În schimb, Basarab Panduru a pus netitularizarea lui Malcom Edjouma pe faptul că jucătorul francez nu va putea fi vândut în viitor pe bani prea mulți, în comparație cu Octavian Popescu pentru care Gigi Becali cere sume amețitoare.

ADVERTISEMENT

”I-a băgat 7 puncte, dar nu îi bagă 7 milioane. Când îi bagi doar un milion, mai stai și pe bancă. Pe cine să scoată? Care e problema? Să stea pe bancă. Poate nu-l mai scoate la celelalte meciuri”, a spus Panduru.

Malcom Edjouma a avut trei meciuri de vis în luna februarie. El a marcat unicul gol al derby-ului cu CFR Cluj, a reușit o ”dublă” în victoria cu 2-1 de la Voluntari și a înscris golul de la remiza 1-1 cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Francezul a avut însă un joc dezamăgitor în runda precedentă, la victoria de pe terenul lui FC Argeș, și a fost înlocuit la pauză. Schimbarea lui Edjouma a însemnat urcarea în ofensivă a lui Deian Sorescu, care s-a dovedit decisivă, iar Ilie Dumitrescu a lăudat mutarea câștigătoare.


  • 1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist” la meciul UTA Arad – FCSB

ADVERTISEMENT