Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dodel” Tănase a dezvăluit la Fanatik SuperLiga cine este omul care l-a filmat beat și căzut

Cine l-a filmat pe Cristi Tănase, beat, căzut la ușa propriului apartament? Răspunsul l-a dat chiar fostul fotbalist, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.
13.02.2024 | 15:35
Dodel Tanase a dezvaluit la Fanatik SuperLiga cine este omul care la filmat beat si cazut
„Dodel” Tănase a dezvăluit la Fanatik SuperLiga cine este omul care l-a filmat beat și căzut. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Cristi Tănase a fost protagonistul unor imagini șocante și triste în același timp. Luni, 12 februarie, a apărut o înregistrare cu fostul internațional, căzut la ușa propriului apartament, în stare de ebrietate și fără un dinte. „Dodel” a dezvăluit cine a fost omul care l-a filmat.

Cine l-a fimat pe Cristi Tănase. Fostul fotbalist, după imaginile cu el beat: „N-am omorât pe nimeni”

Deși s-a lăsat de fotbal după ultima perioadă petrecută la FC Argeș, în sezonul 2021-2022, Cristi Tănase ține capul de afiș al tabloidelor. După ce la finalul anului a fost prins de poliție conducând sub influența unor substanțe interzise, acum, fostul playmaker a umit pe toată lumea când a apărut beat, fără un dinte, stând pe jos pe holul blocului în care locuiește.

ADVERTISEMENT

„Ce să se întâmple? Am fost la un spriț, m-am dus acasă și nu răspundea nevastă-mea. M-am pus jos să aștept să mi se deschidă ușa. Am niște dinți provizorii în gură și îmi căzuse un dinte. Și de la gingie, fiind sensibilă, mi-au curs câteva picături de sânge.

(n.r. – Cine te-a filmat?) Portarul ăla de acolo, oamenii ăia. Chiar nu îmi vine să cred. Cred că am stat vreo 3-4 minute, nu exagerez. Atât, până să mi se deschidă ușa de la casă. Și după am intrat în casă.

ADVERTISEMENT

Cum să stau toată noaptea acolo? Doamne ferește! Toată lumea mi-a dat mesaje, mi-a scris ‘Mamă, ce-ai făcut? Ce-ai pățit? Ești bine?’ Nu am omorât pe nimeni, nu am împușcat pe nimeni”, a declarat Cristi Tănase, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE, pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

„MM are dreptate”

Mai mulți foști colegi de-ai lui Cristi Tănase din perioada FCSB au rămas și ei mască după ce au văzut imaginile. Printre aceștia, Florin Gardoș, care s-a oferit să îi dea o mână de ajutor lui „Dodel”, dar și Adi Popa.

ADVERTISEMENT

„N-am mai vorbit cu el de după perioada Clinceni. Am mai discutat o dată, parcă, la telefon acum ceva timp. Din ce îl știu eu, nu avea probleme. De aceea nu cred ce văd, nu știu de când sunt acele imagini, cu tehnologia de azi se pot face multe chestii. Dacă a recunoscut imaginile, el știe mai bine, e om matur, cu copil, cu nevastă.

Dar nu știu dacă e OK să te filmeze cineva așa, mai ales că era în intimitatea lui, la ușă la el, la apartament. Chiar am văzut o declarație a lui MM și într-un fel are dreptate”, a declarat Adi Popa, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Cristi Tănase a jucat în două perioade la FCSB, 2009-2015 și în 2018. În tricoul roș-albastru, fostul playmaker a cucerit trei titluri de campion, două cupe ale României, o Supercupă și o Cupă a Ligii.

„Dodel” Tănase, live la Fanatik SuperLiga: „Nu am împușcat pe nimeni!” Cum a răspuns la întrebarea „Te droghezi?”

ADVERTISEMENT